Wat is favoriete magazine?
Welk culinair magazine is uw favoriet?
 
bib-gourmand-2012
Nieuwsbrief

Wilt u op de hoogte blijven van het laatste nieuws

naam:

email:

Desserts


 

 

Palet van ijssmaken
Voor de liefhebbers van ons huisgedraaid ijs:
Dropijs - Ontbijtkoekijs - Frambozensorbet
Mangosorbet - Demi-ijs van bramen en mascarpone
                                                              

€ 10,00

"Maak mij blij"-dessert
Bevroren tiramisu
compote van bosbessen en frambozen
aroma van vlierbessenbloesem
 

€ 11,50

Boterbabbelaar
Butterscotch - bros van witte chocolade                                                                                 
amarena kersen - gekarameliseerde noten 

€ 12,00

"Zoete pleitbezorger"
Fluweelzachte ijsbereiding van scharrelei advocaat                                                               
zwarte chocolade - bokkenpoot                                             

€ 12,50

Koud verpakt
Yoghurtijs gefrituurd in een krokant jasje van
amandel, hazelnoot, walnoot en bloesemhoning
op een spiegel van mangochutney

€ 12,50

 

Hartig onderonsje
Samenstelling van diverse kaassoorten begeleid door                                                            

notenbrood, appelstroop en bloesemhoning                                                                       

€ 11,00

                                       

                                        'Heeft u een allergie?    Meld het ons!'