Kreeftenavond 29 & 30 juni
Wat is favoriete magazine?
Welk culinair magazine is uw favoriet?
 
bib-gourmand-2012
Nieuwsbrief

Wilt u op de hoogte blijven van het laatste nieuws

naam:

email:

Desserts


 

 

Zwart en Wit
Witte en zwarte Valrhona chocolade met siroop van watermunt,

crispy rijstbolletjes in chocolade en cacaopeper       

€ 10,00

Fris en Zoet
Crème brûlée van citroengras met krokant laagjes rietsuiker, gemarineerd rood fruit  
en demi ijs van mascarpone en frambozen   

€ 11,50

Symfonie
Taartje van romige kwark met dragon, bosbessen, bosbessengelei,                                  
vanille espuma en crumble 

€ 12,00

Samenspel
Beignets van ananas met steranijs, roomijs van causa                                                            

en een vleugje fruitpeperlimoen   

€ 12,50

Spinnenweb
Panna cotta op amandelchocoladebiscuit, spiegel van passievruchten,

mousse van pistache en een web van suikerspin

€ 12,50

 

Hartig onderonsje
Samenstelling van diverse kaassoorten begeleid door                                                            

notenbrood, appelstroop en bloesemhoning                                                                       

€ 11,00

                                       

                                        'Heeft u een allergie?    Meld het ons!'