Kreeftenavond 29 & 30 juni
Wat is favoriete magazine?
Welk culinair magazine is uw favoriet?
 
bib-gourmand-2012
Nieuwsbrief

Wilt u op de hoogte blijven van het laatste nieuws

naam:

email:

Hoofdgerechten

 


Op de huid gegrilde wilde zeebaars, gefermenteerde knoflook, saus van noilly prat                

€ 28,50

Wilde heilbot uit de Noordzee in olijfolie bereid met jus van langoustine,
spaghetti van asperges

€ 32,50

Tongfilets à la meunière met gerookte bundelzwammen
noilly prat met limes en sechuan peper

€ 36,50

Tarbot licht gesauteerd
saus van truffel, chuka wakame en graanasperges

€ 38,50

 

 

Limburgse asperges met beenham, scharrelei en mousseline                                           

    € 24,50

Ossenhaas medaillon van Limburgse Limousin 
gekarameliseerde  banaansjalotjes - paddenstoelen                                                                      

    € 27,50

Barbarie eend licht gerookt & gekonfijt eendenboutje
saus van citrusvruchten

    € 29,50

Lam op drie manieren bereid    
gegratineerde aardappel - gekonfijte uitjes - peultjes      
             

    € 32,50

Kalfsmedaillon & krokant gebakken zwezerik                                                                                  
ravioli van spinazie                                                                             

€ 34,00

Duet van reerug en reebout
met in rode wijn gekookt Gieser Wildeman peertje en vlierbessenjus

€ 34,00

Ter vervanging van het groentegarnituur bij het hoofdgerecht
kunnen asperges geserveerd worden.
Supplement: per portie asperges    € 12,50 p.p.
                                 halve portie asperges    €  6,25 p.p.              




                                                   'Heeft u een allergie?    Meld het ons svp!'