Wat is favoriete magazine?
Welk culinair magazine is uw favoriet?
 
bib-gourmand-2012
Nieuwsbrief

Wilt u op de hoogte blijven van het laatste nieuws

naam:

email:

Koude voorgerechten

Paté van wild zwijn met bosbessencompote, groene pepertjes, salade met walnotendressing

€ 13,50

Salade van wild konijn met zwarte pruimen, Livarspekjes en Limburgse stroop

€ 15,50  

 

Proeverij van hammen
Spaanse Pata Negra en de huisgemaakte hammen van ree en wild zwijn
met een zomerse frisse salade

€ 18,50

Flinterdun gesneden tonijn
wasabi, soja met een vleugje gember, rucola

€ 18,50

 

Duivenborst uit de Montfortse bossen gerookt op beukenkrullen
met ganzenlever, Pata Negra, Livarspek, bospaddenstoelen en vijgencompote

€ 19,50


St. Jacobsmosselen met avocadocrème, hazelnotenolie, cornichons en veldsla

€ 21,50


Langoustine op drie manieren bereid                     

€ 25,50


 

 

 

 

                       

                                 'Heeft u een allergie?    Meld het ons svp!'