Laatste Thema-avonden Wild!
Wat is favoriete magazine?
Welk culinair magazine is uw favoriet?
 
bib-gourmand-2012
Nieuwsbrief

Wilt u op de hoogte blijven van het laatste nieuws

naam:

email:

Menu Hof van Herstal € 49,50 (min. 2 pers.)


 

 

Visduet
Gemarineerde heilbot - Argentijnse wilde garnalen - schuim van groene kruiden

 * * * 

Crèmesoep
Courgette - basilicum - dunne room - Romatomaat

* * * 

Wildzwijn
Op lage temperatuur zacht gegaard - zuurkool - champignons


* * * 

Om de smaak te prikkelen
Verfrissende onderbreking
van Conference peer en limoen

* * *

Hert
Filet - jus van veenbessen - pastinaak

 * * * 

 IJsbereiding
Hazelnoot - walnoot - pistache mousse - Bourbonvanille

 

* * * * *

 

 Voor onze vegetarische gasten passen wij dit menu graag aan.
_______

'Heeft u een allergie?    Meld het ons svp!'

 _____