Wat is favoriete magazine?
Welk culinair magazine is uw favoriet?
 
bib-gourmand-2012
Nieuwsbrief

Wilt u op de hoogte blijven van het laatste nieuws

naam:

email:

Menu Hof van Herstal € 49,50 (min. 2 pers.)


 

 

Vitello Tonato
Verse tonijn - kappertjes - notensla - cassave

 * * * 

Gevogeltebouillon
Kwartel - groene kruiden

* * * 

Hert
Op lage temperatuur zacht gegaard - veenbessen - mousseline van aardpeer


* * * 

Om de smaak te prikkelen
Verfrissende onderbreking


* * *

Wilde eendenborst
Gekarameliseerde witlof - bloedsinaasappel - balsamico

 * * * 

 Bombe
Yoghurt-kersenijs - amarenakersen - Valrhona chocolade

 

* * * * *

 

 Voor onze vegetarische gasten passen wij dit menu graag aan.
_______

'Heeft u een allergie?    Meld het ons svp!'

 _____