Kreeftenavond 29 & 30 juni
Wat is favoriete magazine?
Welk culinair magazine is uw favoriet?
 
bib-gourmand-2012
Nieuwsbrief

Wilt u op de hoogte blijven van het laatste nieuws

naam:

email:

Menu Hof van Herstal € 49,50 (min. 2 pers.)


 

 

Paté
Texels lam - Thaise gele curry - mispelgelei

 * * * 

Zomerbouillon
Ree uit de regio - kleine groenten

* * * 

Vadertje glasoog
Wilde snoekbaars op twee  manieren bereid - Sancerre saus


* * * 

Om de smaak te prikkelen
Verfrissende onderbreking


* * *

Duet van Hoeve eend
Shiitake - kastanjechampignons - bundelzwammen - passievruchten - gerookte hooiboter

 * * * 

 Meringue
Gemarineerde frambozen - aardbeien - bosbessen - boerenroomijs - vanilleschuim

 

* * * * *

 

 Voor onze vegetarische gasten passen wij dit menu graag aan.
_______

'Heeft u een allergie?    Meld het ons svp!'

 _____