Kerst 2017
Wat is favoriete magazine?
Welk culinair magazine is uw favoriet?
 
bib-gourmand-2012
Nieuwsbrief

Wilt u op de hoogte blijven van het laatste nieuws

naam:

email:

Menu Pepijn € 36,-

 


 


 

"Bokkensprong"
Limburgse geitenkaas in krokant jasje - stroop - olijven - Roma tomaat - frisse salade

OF

Tartaar van Limousin
Schuim van Limburgse mosterd - herfstsalade - cornichons - goji bessen - pijnboompitjes

* * * 

 

 Herfstsoep
Pompoen - pomodori tomaat - room

  

* * *

 
Dorade Gris
Gegrild - knolselderijmousseline - vermouth - gekonfijte aubergine

OF

Parelhoen
Noedeltjes - paddenstoelen - serranoham - dragonsaus

 
* * *


Kruidkoek
Walnoten - Malaga rozijnen - Valrhona chocolade - Karmijnappel - dadels

OF

Hartig
Assortiment van diverse kaassoorten

 

* * * *

 

Voor onze vegetarische gasten passen wij dit menu graag aan.
_______

'Heeft u een allergie?    Meld het ons svp!'
_____