Laatste Thema-avonden Wild!
Wat is favoriete magazine?
Welk culinair magazine is uw favoriet?
 
bib-gourmand-2012
Nieuwsbrief

Wilt u op de hoogte blijven van het laatste nieuws

naam:

email:

Menu Pepijn € 36,-

 


 


 

Ravioli
Spinazie - ricotta - pesto
à la minute gerookte zalm - crème van Limburgse mosterd, dille en honing

OF

Marbré
Wildpaté & ganzenlever - pruimencompote - gerookte amandelen
rucola - goji bessen - hazelnootvinaigrette

* * * 

 

 Wild
Dubbel getrokken bouillon van hert - winterse groenten

  

* * *

 
Snoekbaars
Gegrild - koriander - risotto - saus van rode Thaise curry

OF

Limburgs Limousin
Geroosterde entrecote - zachte saus van vier soorten pepers

 
* * *


Zoet samenspel
Mousse van kaki en karamel & huisgedraaid ijs van frambozen, bloedsinaasappel en boerenmelk

OF

Hartig
Assortiment van diverse kaassoorten

 

* * * *

 

Voor onze vegetarische gasten passen wij dit menu graag aan.
_______

'Heeft u een allergie?    Meld het ons svp!'
_____