Kreeftenavond 29 & 30 juni
Wat is favoriete magazine?
Welk culinair magazine is uw favoriet?
 
bib-gourmand-2012
Nieuwsbrief

Wilt u op de hoogte blijven van het laatste nieuws

naam:

email:

Onze keuken


 

Naast buitenlandse invloeden worden ook vele streekprodukten verwerkt in onze keuken.

Elk gerecht heeft dan ook zijn eigen compositie van kleur, geur en smaak.
Samen worden ze gecomponeerd tot een creatieve menu-symfonie waardoor een ieder zich graag laat meevoeren.

 

Vanzelfsprekend zijn de wijnen in onze wijnkelder afgestemd op de gerechten, waardoor de smaakbeleving elkaar zal versterken. Rekening houdend met uw voorkeuren, adviseren wij u graag.

 

U bent van harte welkom om ook een kijkje te nemen in onze keuken. Met gepaste trots tonen wij u onze moderne en arbeidsvriendelijke keukenuitrusting.

 

Het kan voorkomen dat één van de gerechten niet bereid kan worden omdat de kwaliteit van de op de markt beschikbare producten als onvoldoende wordt bevonden.

Wij vragen hiervoor uw begrip.