Wat is favoriete magazine?
Welk culinair magazine is uw favoriet?
 
bib-gourmand-2012
Nieuwsbrief

Wilt u op de hoogte blijven van het laatste nieuws

naam:

email:

Desserts

Sorbetijs
Karmijnappel & framboos
chipje van Wellantappel │ mint │ amandel
                                                         

    8,50

Parfait
Huisgemaakte yoghurt van boerenmelk
crunch │ cranberry │ crumble   

  10,50

Eton Mess
Rood fruit van aardbeien, frambozen en bramen                                                                     
eiwitschuim │ roomijs van popcorn  

  11,50

Duet
Chocolade fudgetaartje │ zeezout                                                                
Fluweelzachte ijsbereiding van advocaat
vanille│ gebrande gekarameliseerde cashewnoten                                                                 

   12,50

Keuzestress Wink
Proeverij van zoete lekkernijen

   
   14,95

 

Hartig onderonsje
Samenstelling van diverse kaassoorten begeleid door                                                            

notenbrood, appelstroop en bloesemhoning                                                                       

   12,50

                                       

                                        'Heeft u een allergie?    Meld het ons!'