Op 15 oktober is het wildseizoen begonnen!
Met veel plezier laten wij u weten dat wegens de vele enthousiaste reserveringen, wij een derde én vierde wildavond organiseren op
– vrijdag 8 november (vol) &
– vrijdag 15 november (nog enkele tafels vrij) –
Op donderdag 31 oktober & vrijdag 1 november zijn alle tafels gereserveerd.
Ook dit jaar krijgen wij ons wild weer rechtstreeks uit de directe omgeving. Wij nodigen u van harte uit voor deze bijzondere thema-avonden, waar u kunt genieten van onze heerlijk bereide wildgerechten, gecombineerd met verrukkelijke herfstgarnituren. Ons wildmenu bestaat uit 7 gangen inclusief een proeverijtje van het huis.
Wildmenu € 68,-
Ontvangst met proeverijtje van het huis
* * *
Wildpaté │ carpaccio van moeflon │ huisgedroogde ham van wildzwijn │ zwarte pruimen │ compote van kweepeer│ blauwe druiven │ frisse salade │ sesamdressing
* * *
Soep van Limburgse mosterd │ spekjes │ room
* * *
Gekonfijte wilde eend │ mousseline van knolselderij │ saus van passievruchten │ gerookte boter │ krokante schorseneer
* * *
Lepelamuse van haas │ rode biet │ wildjus
* * *
Duo van reefilet & fazant
paddenstoelen │ jus van vlierbessen │ jus van sinaasappel │ rode kool
* * *
Parfait van Montélimar noga │ sneeuwschuim │ huisgedraaid ijs van gele en rode framboos
Wij verheugen ons erop u te verwelkomen en u kennis te laten maken met de pure, regionale smaken van ons wildmenu.
Voor gasten met een dieet of allergie passen wij de gerechten graag aan.
Mocht u geen liefhebber zijn van bepaalde gerechten maar wel graag mee willen eten, dan koken wij voor u met veel plezier een aangepast menu.
Uw reservering nemen wij graag persoonlijk aan op ons telefoonnummer: +31 (0)475 48 41 50 of schriftelijk via ons emailadres: info@hofvanherstal.nl met vermelding van uw naam, adres, telefoonnummer, dag, tijdstip en aantal personen. U ontvangt van ons een definitieve bevestiging.