Wat is favoriete magazine?
Welk culinair magazine is uw favoriet?
 
bib-gourmand-2012
Nieuwsbrief

Wilt u op de hoogte blijven van het laatste nieuws

naam:

email:

Hoofdgerechten

                                                 

Op de huid gegrilde wilde zeebaars, spaghetti van courgette, champagnesaus

    29,50

Wilde heilbot in Parmaham bereid, puree van knolselderij
saus van gefermenteerde knoflook

    33,50

Tarbot uit de Noordzee op twee manieren bereid, saus van truffel, groene asperges

    39,50

 

 

Smoked lamb chops met gegratineerde aardappel, witlof op lage temperatuur gegaard
saus van dragon

    25,00

Biefstuk van de haas van Limburgs Limousin, kastanjechampignons
banaansjalotjes, rode wijnsaus

    28,50

Kalfsmedaillon & krokant gebakken zwezerik, ravioli van spinazie

    35,00

Duet van reerug en reebout, bospaddenstoelen, compote van kersen uit eigen boomgaard
jus van vlierbessen

    35,00

  

                      Ter vervanging van het groentegarnituur bij het hoofdgerecht
                              kunnen Limburgse asperges geserveerd worden.

                      Supplement:
                                             - per portie gesneden asperges   12,00 p.p.
                                             - halve portie gesneden asperges  6,00 p.p.

                                  'Heeft u een allergie?    Meld het ons svp!'

Al onze prijzen zijn in Euro's.