Wat is favoriete magazine?
Welk culinair magazine is uw favoriet?
 
bib-gourmand-2012
Nieuwsbrief

Wilt u op de hoogte blijven van het laatste nieuws

naam:

email:

Koude voorgerechten

 

Vers gerookte makreel, Elstar, radijs, dressing van boerenyoghurt met knoflook, witte wijnazijn, limoensap, kerrie en karwijzaad

 15,50

Salade van licht gerookte Barbarie eend, wilde zwarte rijst, little gem gedroogde zwarte pruimen, kruidendressing

 16,50

Huisgedroogde ham van Limburgs  scharrelvarken, tapenade van abrikozen, kleine salade

 17,50

Carpaccio van Eifelhert, krul van gerookte ganzenlever, uitgebakken spekjes van Livar, vijgencompotes

 18,50

Sashimi van tonijn, sojasaus, gember, rucola, wasabi

 19,50

Drieluik van St. Jacobsmossel, scampi en langoustine in krokante Roseval chipje van zoete aardappel, jus van langoustine en vermouthsaus

 23,50

Salade van Canadese kreeft (halve kreeft), mango, Cavaillonmeloen, kreeftenmayonaise met gerookte paprika

 27,50

 

 

 

                                                           
                                                          'Heeft u een allergie?    Meld het ons svp!'