Wat is favoriete magazine?
Welk culinair magazine is uw favoriet?
 
bib-gourmand-2012
Nieuwsbrief

Wilt u op de hoogte blijven van het laatste nieuws

naam:

email:

Menu Hof van Herstal € 51,- (min. 2 pers.)


 

 

Prosciutto di San Daniele
Twee jaar gerijpte ham uit San Daniele del Friuli
salade ossenstaart - Pink Lady appel - banaansjalotjes - cornichons - La Ratte aardappel

 * * * 

Cappuccino soepje
Rode bietjes - framboos - chocoladepeper

* * * 

Snoekbaars
Bereiding op twee manieren - schuim van vermouth - krokante schorseneer


* * * 

Om de smaak te prikkelen
Verfrissende onderbreking
van passievruchten

* * *

Kwartel
Licht gebakken - noedeltjes - saus van dragon - Roseval

 * * * 

 Profiteroles
Cointreau - Valrhona chocolade karamel zeezout
yoghurt ijs van boerenmelk - crunch - sinaasappel

 

* * * * *

 

 Voor onze vegetarische gasten passen wij dit menu graag aan.
_______

'Heeft u een allergie?    Meld het ons svp!'

 _____