Wat is favoriete magazine?
Welk culinair magazine is uw favoriet?
 
bib-gourmand-2012
Nieuwsbrief

Wilt u op de hoogte blijven van het laatste nieuws

naam:

email:

Menu Hof van Herstal € 49,50 (min. 2 pers.)


 

 

Cocktail
Hollandse rivierkreeftjes - schuim van limoen - voorjaarssalade met viooltje

 * * * 

Op Limburgse wijze
Soepje van asperges "Hoeve van Heel"
beenham van scharrelvarken - biologisch ei van onze Barnevelder kippen

* * * 

Ossobuco
Mousseline van zoete aardappel - Roma tomaat - doperwtjes van de volle grond


* * * 

Om de smaak te prikkelen
Verfrissende onderbreking
van yuzu met vlierbessenbloesem

* * *

Limburgs Limousin
"Dry beef" - paddenstoelen - vier soorten peper - banaansjalotjes

 * * * 

 Zoete lekkernijen
Bavarois taartje van frambozen - crumble - aardbeien
huis gedraaid ijs van boerenyoghurt en vanille - kroepoek van drop - mangoparels

 

* * * * *

 

 Voor onze vegetarische gasten passen wij dit menu graag aan.
_______

'Heeft u een allergie?    Meld het ons svp!'

 _____