Wat is favoriete magazine?
Welk culinair magazine is uw favoriet?
 
bib-gourmand-2012
Nieuwsbrief

Wilt u op de hoogte blijven van het laatste nieuws

naam:

email:

Menu Hof van Herstal € 51,- (min. 2 pers.)


 

 

Carpaccio
Edelhert flinterdun gesneden │ Livarspekjes │ salade met groene kruiden │ walnoten │ geroosterde pijnboompitjes

 * * * 

Bouillon van fazant
Jeneverbes │ laurier │ wortel │prei │ selderij│ profiteroles

* * * 

Ree
Op lage temperatuur gegaard │ mousseline van Doré aardappel │ krokantje van Roseval


* * * 

Om de smaak te prikkelen
Verfrissende onderbreking
van mandarijn en kumquat

* * *

Snoekbaars
Van de gril │ tagliatelle │ schorseneer │ kreeftenjus

 * * * 

 Conference peer
Afgebrand met Italiaans schuim │ vanillecrème │ mascarpone roomijs │ frambozendruppels 

 

* * * * *

 

 Voor onze vegetarische gasten passen wij dit menu graag aan.
_______

'Heeft u een allergie?    Meld het ons svp!'

 _____