Wildavonden 21 & 22 november 2019
Kerst 2019
Wat is favoriete magazine?
Welk culinair magazine is uw favoriet?
 
bib-gourmand-2012
Nieuwsbrief

Wilt u op de hoogte blijven van het laatste nieuws

naam:

email:

Menu Hof van Herstal € 51,- (min. 2 pers.)


 

 

Dobbelsteentjes
Bluefin tonijn │ soja │ cassave │ wasabi │ zeewier │gember │ salade

 * * * 

Wildbouillon
Wortel │prei │ selderij

* * * 

Zeebaars
Op de huid gebakken │ parelcouscous │ puntpaprika "Ramiro" Dulce Italiano


* * * 

Om de smaak te prikkelen
Verfrissende onderbreking
van wilde perzik en Japanse yuzu

* * *

Rosé kalf
Van de gril │ gebakken paddenstoelen │ jus van eekhoorntjesbrood │ Mostaard Wostyn Torhout

 * * * 

 Conference peer
Crumble │ kokos │ mascarpone roomijs │ cranberry │ kaneel 

 

* * * * *

 

 Voor onze vegetarische gasten passen wij dit menu graag aan.
_______

'Heeft u een allergie?    Meld het ons svp!'

 _____