Vacature Keukenbrigade
Wat is favoriete magazine?
Welk culinair magazine is uw favoriet?
 
bib-gourmand-2012
Nieuwsbrief

Wilt u op de hoogte blijven van het laatste nieuws

naam:

email:

Menu Hof van Herstal € 51,- (min. 2 pers.)


 

 

Carpaccio van zomer wild
Ree - Parmezaanse kaas - spekjes Livar - rucola

 * * * 

Prikkelbaar soepje
Brandnetel - beenham - Roma tomaat

* * * 

Zeetong
Op de graat gebakken - wilde spinazie - limoenjus


* * * 

Om de smaak te prikkelen
Verfrissende onderbreking
van Conference peer en citroen

* * *

Limburgs limousin
Gegrild - noedeltjes - saus van vier soorten peper - Mostaard Wostyn Torhout

 * * * 

 "Marena con Frutto"
Huisgedraaid ijs van amarena kersen en boerenmelk yoghurt 
mousse van amarena kersen - schuim van amarena kersen

 

* * * * *

 

 Voor onze vegetarische gasten passen wij dit menu graag aan.
_______

'Heeft u een allergie?    Meld het ons svp!'

 _____