Wat is favoriete magazine?
Welk culinair magazine is uw favoriet?
 
bib-gourmand-2012
Nieuwsbrief

Wilt u op de hoogte blijven van het laatste nieuws

naam:

email:

Menu Hof van Herstal 51,- (min. 2 pers.)


 

 

Calamares
Ringen in een krokant jasje │ rode ui │ rode paprika │ olijven │ salade

 * * * 

Traditioneel "Limburgs Goud" 
Aspergesoep │ beenham van biologisch Limburgs varken │ scharrelei

* * * 

Courgettebloem
Gevuld met een mousse van wilde zalm │ Limburgse doperwtjes │ beurre blanc


* * * 

Om de smaak te prikkelen
Verfrissende onderbreking
van citrus

* * *

Lamskoteletjes
Gegratineerde aardappeltjes │ gekarameliseerde witlof │ balsamico │ honing-tijmsaus

 * * * 

 Zomerkoninkjes
Limburgse aardbeien │ popcornijs │ frambozencoulis 

 

* * * * *

 

 Voor onze vegetarische gasten passen wij dit menu graag aan.
_______

'Heeft u een allergie?    Meld het ons svp!'

 _____