Kerst 2018
Wat is favoriete magazine?
Welk culinair magazine is uw favoriet?
 
bib-gourmand-2012
Nieuwsbrief

Wilt u op de hoogte blijven van het laatste nieuws

naam:

email:

Menu Hof van Herstal € 49,50 (min. 2 pers.)


 

 

Wildpaté
Wildzwijn - groene pepertjes - kweeperencompote - witlofsalade - rucola

 * * * 

Bouillon
Fazant - jonge prei - wortel - selderij

* * * 

Snoekbaars
Uit het IJsselmeer - gegrild & gebakken - tagliatelle - kreeftenjus


* * * 

Om de smaak te prikkelen
Verfrissende onderbreking
van limoen

* * *

Wilde eend
Filet & gekonfijte eendenbout - paddenstoelen - pastinaak - sinaasappel - natuurjus

 * * * 

 Bladerdeegtaartje lauwwarm
Reine Claude pruimen - Bourbon vanille - huis gedraaid ijs van frambozen en yoghurt

 

* * * * *

 

 Voor onze vegetarische gasten passen wij dit menu graag aan.
_______

'Heeft u een allergie?    Meld het ons svp!'

 _____