Wat is favoriete magazine?
Welk culinair magazine is uw favoriet?
 
bib-gourmand-2012
Nieuwsbrief

Wilt u op de hoogte blijven van het laatste nieuws

naam:

email:

Menu Hof van Herstal € 51,- (min. 2 pers.)


 

 

Terrine
Tarbot - zalm - pomodori tomaat - whiskycrème - salade mêlée

 * * * 

Bouillon
Dubbel getrokken ossenstaart - bieslook - profiteroles

* * * 

Rouget
Risotto - schuim van basilicum en truffel - krokante schorseneer


* * * 

Om de smaak te prikkelen
Verfrissende onderbreking
van yuzu limoncello

* * *

Parelhoen
Gesauteerd - noedeltjes - paddenstoelen - sinaasappel - natuurjus

 * * * 

 Drie composities van huis gedraaid ijs
Valrhona chocolade ijs - karamelzout
Roomijs van walnoot en hazelnoot - krokante nootjes
Demi ijs van frambozen en mascarpone
mokka - karamel - vanille

 

* * * * *

 

 Voor onze vegetarische gasten passen wij dit menu graag aan.
_______

'Heeft u een allergie?    Meld het ons svp!'

 _____