Kerst 2019
Wat is favoriete magazine?
Welk culinair magazine is uw favoriet?
 
bib-gourmand-2012
Nieuwsbrief

Wilt u op de hoogte blijven van het laatste nieuws

naam:

email:

Menu Pepijn € 37,-

 


 


 

Terrine
Wilde zalm huisgerookt en vers │komkommer │ schuim van hazelnoot │ mierikswortel

OF

Carpaccio
Ganzenborst │ Parmezaanse kaas │ spekjes Livar │ rucola

* * * 

 

 Herfstsoepje
Honingpompoen │ Thaise curry │ pomodori tomaat

  

* * *

 
Snoekbaars
Gegrild │ lintpasta │ basilicum │ vermouthsaus

OF

Reestoverij
Op lage temperatuur gegaard │ puree van La Ratte aardappel
jus van zwarte bessen │ winters groentegarnituur
 

 
* * *


Superfood
IJsbereiding van walnoten │ popcorn │ karamel │ zeezout 
schuim van oud bruin Limburgs Brand bier en walnoten

OF

Hartig
Assortiment van diverse kaassoorten

 

* * * *

 

Voor onze vegetarische gasten passen wij dit menu graag aan.
_______

'Heeft u een allergie?    Meld het ons svp!'
_____