Vacature Keukenbrigade
Wat is favoriete magazine?
Welk culinair magazine is uw favoriet?
 
bib-gourmand-2012
Nieuwsbrief

Wilt u op de hoogte blijven van het laatste nieuws

naam:

email:

Menu Pepijn € 37,-

 


 


 

Limburgse ham
In eigen huis gedroogd en licht gerookt - zomerse salade - cantaloupe meloen

OF

Sprotjes
Salade mêlée - scharrelei mayonaise - Ras el Hanout kruiden - kappertjes

* * * 

 

 Velouté
Soepje van  lam - gele curry - mango

  

* * *

 
Dorade Gris
Gegrild - risotto - Sancerre saus - puntpaprika "Ramiro" Dulce Italiano

OF

Boerderij eend
Borstfilet gesauteerd - saus van dragon - kastanjechampignons
 

 
* * *


Delicatesse van de struik geplukt
IJs gedraaid van frambozen uit onze tuin en mascarpone - schuim van vanille
bramensaus - crunch van roomboterkoekjes

OF

Hartig
Assortiment van diverse kaassoorten

 

* * * *

 

Voor onze vegetarische gasten passen wij dit menu graag aan.
_______

'Heeft u een allergie?    Meld het ons svp!'
_____