Wat is favoriete magazine?
Welk culinair magazine is uw favoriet?
 
bib-gourmand-2012
Nieuwsbrief

Wilt u op de hoogte blijven van het laatste nieuws

naam:

email:

Menu Pepijn € 36,-

 


 


 

Duet
Ganzenborst - licht gerookt - flinterdun gesneden - Livarspekjes
Serranoham - mosterdvruchtjes - walnoot

OF

"De Bokkensprong"
Noord Limburgse geitenkaas - gerookte sesamzaadjes - parasolzwam
Toscaanse olijven - popcorn - acacia honing

* * * 

 

 Soepje van Indiase specerijen
Kerrie - ananas - mango - room

  

* * *

 
Dorade Gris
Geglaceerde jonge prei - soja - bieslooksaus

OF

Piepkuiken & Gamba's
Langoustinejus - lintpasta - krokantje van Roseval aardappel

 
* * *


(On)Gewoon lekker
Mousse van bramen - koekje van gezouten karamel
huisgedraaid ijs van stroopwafel en Malaga rozijnen

OF

Hartig
Assortiment van diverse kaassoorten

 

* * * *

 

Voor onze vegetarische gasten passen wij dit menu graag aan.
_______

'Heeft u een allergie?    Meld het ons svp!'
_____