Wat is favoriete magazine?
Welk culinair magazine is uw favoriet?
 
bib-gourmand-2012
Nieuwsbrief

Wilt u op de hoogte blijven van het laatste nieuws

naam:

email:

Menu Pepijn € 37,-

 


 


 

Ceviche
Skrei - anjovis - tijgermelk - limoen - rucola - groene kruiden

OF

Boerderij eend
Filet licht gerookt - rode bessendressing - salade mêlée - pijnboompitjes

* * * 

 

 Streeksoep van het seizoen
Soepje van asperges "Hoeve van Heel"- beenham van scharrelvarken - biologisch ei van onze Barnevelder kippen

  

* * *

 
Sliptong
Gesauteerd - spaghetti van courgette - Sancerre saus - ugly

OF

Livar
Entrecote gegrild - zwarte pruimen - kastanjechampignons
 

 
* * *


Zomerkoninkjes
Limburgse aardbeien - saus van mango - mascarpone roomijs

OF

Hartig
Assortiment van diverse kaassoorten

 

* * * *

 

Voor onze vegetarische gasten passen wij dit menu graag aan.
_______

'Heeft u een allergie?    Meld het ons svp!'
_____