Wildavonden 6 & 7 februari 2020
Wat is favoriete magazine?
Welk culinair magazine is uw favoriet?
 
bib-gourmand-2012
Nieuwsbrief

Wilt u op de hoogte blijven van het laatste nieuws

naam:

email:

Menu Pepijn € 37,-

 


 


 

Scampi's
Gebakken │bleekselderij │ witlof │ Wellant appel │ crème fraîche

OF

Wildpaté
Salade │ kweepeer │ Malaga rozijnen │ mispelgelei

* * * 

 

 Soepje van supergroente
Broccoli │ dunne room │ broodcroutons

  

* * *

 
Roodbaars
Wilde spinazie │ peultjes │ zoete aardappel │ vermouthsaus

OF

Wilde eend
Rode bietjes │ banaansjalotjes │ rode wijnsaus │ framboos

 
* * *


Fluweelzachte ijsbereiding
Advocaat │ Valrhona chocolade │ schuim van kokos │ gekarameliseerde hazelnoot 

OF

Hartig
Assortiment van diverse kaassoorten

 

* * * *

 

Voor onze vegetarische gasten passen wij dit menu graag aan.
_______

'Heeft u een allergie?    Meld het ons svp!'
_____