Wat is favoriete magazine?
Welk culinair magazine is uw favoriet?
 
bib-gourmand-2012
Nieuwsbrief

Wilt u op de hoogte blijven van het laatste nieuws

naam:

email:

Menu Pepijn € 36,-

 


 


 

Junior Beef
Flinterdun gesneden - Livarspekjes - zomerse frisse salade

OF

Morbier
Halfharde Franse kaas uit de Jura - gerookte sesamzaadjes - druiven
Toscaanse olijven - rucola

* * * 

 

 Broccolisoep
Croutons - pomodori tomaat - room

  

* * *

 
Tongschar
Spaghetti van groente - jus van limoen

OF

Duivenborst
Gekonfijte witlof - frambozensaus
 

 
* * *


Koninklijk dessert
Reine Claude pruimen - huis gedraaid ijs van stroopwafel
sneeuwschuim

OF

Hartig
Assortiment van diverse kaassoorten

 

* * * *

 

Voor onze vegetarische gasten passen wij dit menu graag aan.
_______

'Heeft u een allergie?    Meld het ons svp!'
_____