Wat is favoriete magazine?
Welk culinair magazine is uw favoriet?
 
bib-gourmand-2012
Nieuwsbrief

Wilt u op de hoogte blijven van het laatste nieuws

naam:

email:

Menu Pepijn € 37,-

 


 


 

Kingfish
Dun gesneden - gemarineerd - olijfolie - notensla

OF

Sierra Morena
Serrano ham Gran Reserva Duroc - compote van pruimen en framboos - szechuanpeper

* * * 

 

 Winterse groentesoep
Knolselderij - pastinaak - dunne room

  

* * *

 
Skrei
Filet in de oven gegaard - prei - tagliatelle - Chablis saus

OF

Limousin
Lende gegrild - zwarte en witte peper - parelcouscous
 

 
* * *


Franse lekkernij
Crème brûlée van Bourbonvanille - gekaramelliseerde suiker
scharrelei - Sauternespeer

OF

Hartig
Assortiment van diverse kaassoorten

 

* * * *

 

Voor onze vegetarische gasten passen wij dit menu graag aan.
_______

'Heeft u een allergie?    Meld het ons svp!'
_____