Kerst 2018
Wat is favoriete magazine?
Welk culinair magazine is uw favoriet?
 
bib-gourmand-2012
Nieuwsbrief

Wilt u op de hoogte blijven van het laatste nieuws

naam:

email:

Menu Pepijn € 36,-

 


 


 

Beekforel
Frisse salade - groene kruiden - rode biet - kappertjes - tomaat - banaansjalotjes

OF

Ganzenborst
Flinterdun gesneden - gemarineerd - walnoten - ijsbergsla - appel

* * * 

 

 Herfstsoep
Honingpompoen - room

  

* * *

 
Dorade Gris
Risotto - Roma tomaat - Sancerre saus

OF

Stoverij
Ree op lage temperatuur gegaard - veenbessen - Karmijnappeltjes - puree van zoete wortel
 

 
* * *


December lekkernij
Mousse van speculaas - huis gedraaid sorbetijs van mandarijnen - kletskop

OF

Hartig
Assortiment van diverse kaassoorten

 

* * * *

 

Voor onze vegetarische gasten passen wij dit menu graag aan.
_______

'Heeft u een allergie?    Meld het ons svp!'
_____