Paasmenu

Graag verwelkomen wij u tijdens de paasdagen in ons restaurant. Vanaf vrijdag 29 maart tot en met maandag 1 april kunt u bij ons genieten van ons Paasmenu. Het voorjaarsseizoen geeft ons weer prachtige ingrediënten waar wij heerlijke gerechten van bereiden. Wij laten u van de lente genieten in kleur, geur en smaak. Samen met uw tafelgenoten beleeft u een geweldig samenzijn. Mocht het zonnetje zich laten zien dan kunt u ook op ons terras genieten van een hapje, drankje, kopje koffie, lichte lunch of culinair diner.


Paasmenu

~ menu 6 gangen ~
€ 68,- p.p. (per tafel)

Hartelijke ontvangst met proeverijtjes van het huis.


Uit het water gevist
tartaar van gerookte, gemarineerde en verse zalm │ scampi op een koekje van rijst │ avocado │ cornichons │ kwartelei │ mosterd-dillecrème │ voorjaarssalade


Soepje van Limburgs goud
asperges op Limburgse wijze │ beenham van scharrelvarken │ biologisch ei


Gevulde kussentjes
ravioli │ kreeft │ spaghetti van courgette │ schuim van langoustine


Om de smaak te prikkelen
 Verfrissende onderbreking van kweepeer


Creatie van kalf en lam
truffeltagliatelle │ krokantje van zoete aardappel │ saus van eekhoorntjesbrood │ saus van honing en tijm


Paasdessert
fluweelzachte ijsbereiding van eierlikeur │ meringue │ quenelle van witte en zwarte Valrhona chocolade mousse │ saus van amarenakersen


Voor onze vegetarische gasten passen wij dit menu graag aan. Mocht u een gerecht niet lusten of heeft u een allergie en/of dieet, dan passen wij uiteraard de gerechten daar waar nodig aan.


Reserveringen nemen wij graag persoonlijk aan op ons telefoonnummer: +31 (0)475 48 41 50 of schriftelijk via ons emailadres: info@hofvanherstal.nl met vermelding van uw naam, telefoonnummer, dag, tijdstip en aantal personen. U ontvangt van ons een definitieve bevestiging.
Op Paasmaandag 1 april is ons restaurant geopend vanaf 12.00 uur. De overige dagen gelden onze normale openingstijden.

Mocht u zelf graag uw menu willen samenstellen, neemt u dan een kijkje bij onze menukaart.