Onze wildavond op vrijdag 18 november is al vol! Op donderdag 17 november hebben wij nog wel enkele tafels beschikbaar.
Op donderdag 17 november & vrijdag 18 november verzorgen wij twee thema avonden met bijzondere wildgerechten. Graag laten wij u in ons restaurant genieten van onze smaakvolle regionale producten. Beleef, proef én geniet van ons prachtige wildmenu.
Wildmenu
~ menu 6 gangen ~
€ 64,50 p.p.
Hartelijk welkom met proeverijtjes van het huis
Drie op een rij
paté van ree met compote van kweeperen │ carpaccio van hert met pijnboompitjes │ huisgedroogde ham van wildzwijn met Szechuanpeper
Duo van soepjes
crèmesoep van eekhoorntjesbrood │ dragon │ room
&
wildbouillon │selderij │ bospeen │ prei │ groene kruiden
Ree
“slow cooking” bereid │ stamppotje van wortel │ vlierbessenjus
Amuse van hert
verpakt in een krokant jasje │ schuim van piccalilly
Wildduet
licht gesauteerde patrijs & gegrilde wildzwijnsrug │
gekarameliseerde witlof │ vijgen- balsamico │ zuurkool │ sinaasappel-portsaus │ roomsaus
Herfsttoetje
taartje van Doyenné du Comice peer │ roomboterbladerdeeg │ huisgedraaid ijs van mascarpone, kweepeer en kaneel
Voor gasten met een dieet of allergie passen wij de gerechten graag aan.
Mocht u geen liefhebber zijn van bepaalde gerechten maar wel graag mee willen eten, dan koken wij voor u met veel plezier een aangepast menu.
Uw reservering nemen wij graag persoonlijk aan op ons telefoonnummer: +31 (0)475 48 41 50 of schriftelijk via ons emailadres: info@hofvanherstal.nl met vermelding van uw naam, telefoonnummer, dag, tijdstip en aantal personen. U ontvangt van ons een definitieve bevestiging.