Laatste wildavonden van dit seizoen!

Op donderdag 9 februari & vrijdag 10 februari verzorgen wij twee thema avonden met prachtige wildgerechten. Aan het einde van dit mooie wildseizoen willen wij u nog een laatste keer laten genieten van deze mooie regionale seizoenproducten. Kom samen proeven en genieten van ons culinaire wildmenu.

Wildmenu

~ menu 6 gangen ~
€ 64,50 p.p.

Hartelijk welkom met proeverijtjes van het huis.

Vier voorgerechtjes
carpaccio van haas – Livar spekjes – pijnboompitjes │ gemarineerde fazant ingelegd met truffel │ huisgedroogde ham van wildzwijn – compote van passievrucht │ Black Brioche Burger met ree

Duet van soepjes
bouillon van bosduif – Madeira – kleine groenten │ velouté van zuurkool – beenham – rookworst

Haas
ravioli gevuld met haas │ dragonsaus │ rode biet │ framboos

Patrijs
amuse van roodpootpatrijs │ kruidensaus

Hert
twee bereidingen van Eifelhert │ vlierbessensaus │ saus van Szechuanpeper │ paddenstoelen

Zoete afsluiting
macaron │ huisgedraaid ijs van ontbijtkoek en mascarpone │ mousse van witte en bruine Valrhona chocolade │ lemon curd

Voor gasten met een dieet of allergie passen wij de gerechten graag aan.
Mocht u geen liefhebber zijn van bepaalde gerechten maar wel graag mee willen eten, dan koken wij voor u met veel plezier een aangepast menu.

 Op 9 februari & 10 februari is ons restaurant geopend vanaf 18.00 uur.
U bent van harte welkom op het tijdstip dat voor u passend is.

Uw reservering nemen wij graag persoonlijk aan op ons telefoonnummer: +31 (0)475 48 41 50 of schriftelijk via ons emailadres: info@hofvanherstal.nl met vermelding van uw naam, telefoonnummer, dag, tijdstip en aantal personen. U ontvangt van ons een definitieve bevestiging.