Menu Pepijn
∞
Menu Hof van Herstal
∞
Menu Gastronomique
∞
A la carte
Menu Pepijn
Wildzwijn
Huisgedroogde ham│ salade van witlof en friszure appel│ Chili rozijnen
of
Parasolzwam
Krokant jasje gevuld│ frisse salade│ oude Landana Jersey kaas│ peer │ saus van groene tuinkruiden
Wild
Krachtige bouillon│ kleine groenten
Schelvis
Licht gesauteerd │ noedeltjes│ saus van Oostenrijkse knoflook
of
Piepkuiken
mousseline van knolselderij│ dragonsaus
Herfstdessert
Huisgedraaid ontbijtkoekijs│ mandarijn│ vanillesaus
of
Hartig
Assortiment van diverse kaassoorten│ lindehoning│ Limburgse stroop
Voor onze vegetarische gasten passen wij dit menu graag aan.
Heeft u een allergie? Meld het ons svp!
Menu Hof van Herstal
Rundertartaar
Cornichons│ banaansjalotjes│ salade│ dressing van gerookte sesam
Pompoen
Crèmesoep│ room│ Thaise curry│ croutons
Wildzwijn
“Slow cooking”│ wortelstamppotje │ Limburgse stroopsaus
Om de smaak te prikkelen
Verfrissende onderbreking van citrus
Wilde duif
Lichtgerookte borstfilet│ paddenstoelen │ frambozensaus
Doyenné du Comice
Gepocheerde peer │ roomboterbladerdeeg │ huisgedraaid ijs van mascarpone │ karamelsaus
Voor onze vegetarische gasten passen wij dit menu graag aan.
Heeft u een allergie? Meld het ons svp!
Menu Gastronomique
Een meesterlijk 6-gangenmenu vol verrassingen,
speciaal voor U samengesteld uit een combinatie van vis- en vleesgerechten.
∞
Voor vegetarische gasten stellen wij dit menu samen met uiteenlopende vegetarische gerechten.
Voor onze vegetarische gasten passen wij dit menu graag aan.
Heeft u een allergie? Meld het ons svp!
A la carte
Koude voorgerechten
Wildpaté, herfstsalade, crème van duindoornbes
€ 14,50
Huisgedroogde coppa van Limburgs wildzwijn, tapenade van mosterdvruchtjes met abrikozen
€ 17,50
Carpaccio van Eifelhert, uitgebakken spekjes van Limburgs scharrelvarken, kweeperengelei
€ 18,50
Sashimi van tonijn, sojasaus, galanga, rucola, wasabi
€ 19,50
Bosduif, Pata Negra, frisse salade, paddenstoelen, vijgencompote, frambozensaus
€ 21,50
Salade van Canadese kreeft (halve kreeft), mango, Cavaillonmeloen, kreeftenmayonaise met gerookte paprika
€ 29,50
Warme voorgerechten
Hartig taartje van courgette, aubergine, bleu d’Auvergne, pijnboompitten en verse Parmezaanse kaas
€ 13,50
Stoofpotje van hazenbout, wortelstamppot, saus van Limburgse stroop
€ 17,50
Gekonfijte eend, mousseline van aardpeer, uienmarmelade, rode portsaus
€ 17,50
Scampi’s met frisse zoetzure Braeburn appel, banaan en Oostenrijkse knoflook
€ 19,50
St. Jacobsmosselen met wilde spinazie, kaviaar, saus van noilly prat
€ 24,50
SOEPEN
Bouillon van ree gearomatiseerd met lavas, kleine groenten
€ 6,50
Eekhoorntjesbroodsoep met room
€ 8,50
Crèmesoep van pompoen, tomaat, bieslook, croutons
€ 8,50
Kreeftensoep met pomodori en armagnac
€ 12,50
Hoofdgerechten
Op de huid gegrilde wilde zeebaars, spaghetti van courgette, champagnesaus
€ 32,50
Tarbot uit de Noordzee op twee manieren bereid, saus van truffel, sugar snaps
€ 42,50
Ossenhaas van Limburgs Limousin, kastanjechampignons, rode portsaus
€ 28,50
Rugfilet van haas, gekarameliseerde appel, rode bietjes, peperroomsaus en rode wijnsaus
€ 34,00
Patrijs – borst en gekonfijt pootje – zuurkool, natuurjus, krokantje van Limburgs varken
€ 36,00
Duet van reerug en reebout, bospaddenstoelen, compote van kersen uit eigen boomgaard, jus van vlierbessen
€ 37,00
Desserts
Sorbetijs
Karmijnappel & framboos | chipje van Wellantappel │ mint │ amandel
€ 8,50
Parfait
Huisgemaakte yoghurt van boerenmelk | crunch │ cranberry │ crumble
€ 10,50
Eton Mess
Rood fruit van aardbeien, frambozen en bramen | eiwitschuim │ roomijs van popcorn
€ 11,50
Duet
Chocolade fudgetaartje │ zeezout | Fluweelzachte ijsbereiding van advocaat | vanille│ gebrande gekarameliseerde cashewnoten
€ 12,50
Keuzestress 😉
Proeverij van zoete lekkernijen
€ 14,95
Hartig onderonsje
Samenstelling van diverse kaassoorten begeleid door notenbrood, appelstroop en bloesemhoning
€ 12,50