Skip to content

Hof van Herstal

Restaurant

  • Menukaart
  • Over ons
  • Keuken
  • Services
  • Contact

Menukaart

Menu Pepijn
∞
Menu Hof van Herstal
∞
Menu Gastronomique
∞
A la carte

Menu Pepijn

4 gangen voor € 39,-

Ganzenborst
Flinterdun gesneden en gemarineerd│ uitgebakken spekjes│ pijnboompitjes│ salade│ kruidendressing
of
Hollandse Jersey koe
Landanakaas│ frisse salade│ paprika│ huisgemarineerde olijven│ sesamdressing│ walnoten


“Limburgs goud”
Soepje van asperges│ beenham van scharrelvarken│ biologisch ei


Wilde roodbaars
Tagliatelle│ vermouthsaus
of
Livar
Medaillon gegrild│ parelcouscous│ dragonsaus


Limburgse aardbeien
Bavarois│ likeur van bosaardbeien│ saus van bramen
of
Hartig
Assortiment van diverse kaassoorten│ lindehoning│ Limburgse stroop


Voor onze vegetarische gasten passen wij dit menu graag aan.
Heeft u een allergie? Meld het ons svp!

Menu Hof van Herstal

€ 54,- (min. 2 pers.)

Rivierkreeftjes
Voorjaarssalade│ whiskysaus│ mango│ meloen


Ossenstaart
Bouillon│ kleine groenten│ Madeira│ groene kruiden


Hert
Verpakt in een krokant jasje│ schuim van piccalilly


Om de smaak te prikkelen
Verfrissende onderbreking van limoen


Belgisch witblauw rund
Entrecote gegrild│ kastanjeschampignons│ eekhoorntjesbroodsaus


Marbré
Mousse van witte en zwarte Valrhona chocolade│ chutney van gele pruimen


Voor onze vegetarische gasten passen wij dit menu graag aan.
Heeft u een allergie? Meld het ons svp!

Menu Gastronomique

€ 64,75 p.p. (per tafel)

Een meesterlijk 6-gangenmenu vol verrassingen,
speciaal voor U samengesteld uit een combinatie van vis- en vleesgerechten.
∞
Voor vegetarische gasten stellen wij dit menu samen met uiteenlopende vegetarische gerechten.


Voor onze vegetarische gasten passen wij dit menu graag aan.
Heeft u een allergie? Meld het ons svp!

A la carte

Koude voorgerechten

Paté van ree, voorjaarssalade, crème van duindoornbes
€ 14,50

Huisgedroogde coppa van Limburgs wildzwijn, tapenade van mosterdvruchtjes met abrikozen
€ 17,50

Carpaccio van Eifelhert, gerookte ganzenlever, uitgebakken spekjes van Limburgs scharrelvarken, mispelgelei
€ 18,50

Dungesneden kalfsrug, Valderrama Hojiblanca extra vergine olijfolie, truffeldressing, frisse salade
€ 19,50

Sashimi van tonijn, sojasaus, galanga, rucola, wasabi
€ 19,50

Salade van Canadese kreeft (halve kreeft), mango, Cavaillonmeloen, kreeftenmayonaise met gerookte paprika
€ 29,50

Warme voorgerechten

Hartig taartje van courgette, aubergine, bleu d’Auvergne, pijnboompitten en verse Parmezaanse kaas
€ 13,50

Gebakken ganzenlever met appeltjes, truffelhoning, blanke rozijntjes en witte portsaus
€ 24,00
(halve portie € 13,50)

Gekonfijte eend, mousseline van aardpeer, uienmarmelade, rode portsaus
€ 17,50

Scampi’s met frisse zoetzure Braeburn appel, banaan en Oostenrijkse knoflook
€ 19,50

St. Jacobsmosselen met wilde spinazie, kaviaar, saus van noilly prat
€ 24,50


SOEPEN

Bouillon van ree gearomatiseerd met lavas, kleine groenten
€ 6,50

Eekhoorntjesbroodsoep met room
€ 8,50

Crèmesoep van knolselderij, dobbelsteentjes beenham, croutons
€ 8,50

Kreeftensoep met pomodori en armagnac
€ 12,50

Hoofdgerechten

Op de huid gegrilde wilde zeebaars, spaghetti van courgette, champagnesaus
€ 32,50

Tarbot uit de Noordzee op twee manieren bereid, saus van truffel, peultjes
€ 42,50

Biefstuk van de haas van Limburgs Limousin, kastanjechampignons, banaansjalotjes, rode wijnsaus
€ 28,50

Bereidingen van lam, gegratineerde aardappeltjes, saus van honing en tijm
€ 34,00

Duet van reerug en reebout, bospaddenstoelen, compote van kersen uit eigen boomgaard,  jus van vlierbessen
€ 35,00

Kalfshaas, ravioli gevuld met kalfswang, cantharellen, eekhoorntjesbroodsaus
€ 36,00

 

Desserts

Sorbetijs
Karmijnappel & framboos | chipje van Wellantappel │ mint │ amandel
€ 8,50

Parfait
Huisgemaakte yoghurt van boerenmelk | crunch │ cranberry │ crumble
€ 10,50

Eton Mess
Rood fruit van aardbeien, frambozen en bramen | eiwitschuim │ roomijs van popcorn
€ 11,50

Duet
Chocolade fudgetaartje │ zeezout | Fluweelzachte ijsbereiding van advocaat | vanille│ gebrande gekarameliseerde cashewnoten
€ 12,50

Keuzestress 😉
Proeverij van zoete lekkernijen
€ 14,95

Hartig onderonsje
Samenstelling van diverse kaassoorten begeleid door notenbrood, appelstroop en bloesemhoning
€ 12,50

Hof van Herstal

Restaurant

  • Facebook
  • Instagram

Nieuwsbrief

Wilt u op de hoogte blijven van het laatste nieuws en speciale aanbiedingen?

Restaurant Hof van Herstal
Pepinusbrug 8, 6102RJ, Echt
T: +31 (0)475 48 41 50.
E: info@hofvanherstal.nl
OPENINGSTIJDEN
Dinsdag t/m vrijdag:
12:00 – 14:30 uur en vanaf 18:00 uur
Zaterdag: vanaf 18:00 uur      
Zondag: vanaf 11:30 uur
Maandag gesloten