Menu Pepijn
∞
Menu Hof van Herstal
∞
Menu Gastronomique
∞
A la carte
Menu Pepijn
Wildpaté
Vijgencompote │ kleine salade │ kruidendressing
of
Salade
Limburgse geitenkaas │ parasolzwam krokant gebakken │ lindehoning
Herfstssoep
Pompoen│ Thaise curry │ daslook
Roodbaars
In de oven bereid met Valderrama Hojiblanca extra vergine olijfolie│ tagliatelle │ pomodori-tomaat
of
Ree
Op lage temperatuur gegaard │ mousseline van La Ratte aardappel │ veenbessensaus
Demi ijs
Huisgedraaid ijs van kaki en kweepeer │ huisgedraaid ijs van mascarpone│ slagroom │ lepelkoekje
of
Hartig
Assortiment van diverse kaassoorten │ Limburgse stroop
Voor onze vegetarische gasten passen wij dit menu graag aan.
Heeft u een allergie? Meld het ons svp!
Menu Hof van Herstal
Huisgerookte zalm
Krokant gebakken koekje van rijst│ groene kruidenmayonaise│ avocado │ salade mêlée
Hert
Bouillon │ groene kruiden │ kleine groente
Scampi
Gekarameliseerde witlof │ knoflooksaus
Om de smaak te prikkelen
Verfrissende onderbreking van citrusvruchten
Wilde eend
Kastanjechampignons │ jus van frambozen │ krokantje van zoete aardappel
Typisch Hollands
Huisgedraaid ijs van ontbijtkoek │ bokkenpootje │ amarenakersen │ eierlikeur
Voor onze vegetarische gasten passen wij dit menu graag aan.
Heeft u een allergie? Meld het ons svp!
Menu Gastronomique
Een meesterlijk 6-gangenmenu vol verrassingen,
speciaal voor U samengesteld uit een combinatie van vis- en vleesgerechten.
∞
Voor vegetarische gasten stellen wij dit menu samen met uiteenlopende vegetarische gerechten.
Voor onze vegetarische gasten passen wij dit menu graag aan.
Heeft u een allergie? Meld het ons svp!
A la carte
Koude voorgerechten
Ham van Duroc varken, kleine frisse salade met olijven, zoete paprika en walnoten
17,50
Carpaccio van haas, uitgebakken spekjes van Limburgs scharrelvarken, kweeperengelei
18,50
Sashimi van tonijn, sojasaus, galanga, rucola, wasabi
19,50
Salade van huisgerookte wilde zalm, krokant rijstkoekje, truffelmayonaise
24,50
Salade van Canadese kreeft (halve kreeft), mango, Cavaillonmeloen, kreeftenmayonaise met gerookte paprika
29,50
Warme voorgerechten
Hartig taartje van courgette, aubergine, Limburgse geitenkaas “De Bokkensprong”, pijnboompitten en verse Parmezaanse kaas
13,50
Stoofpotje van ree, knolselderijpuree, saus van veenbessen
17,50
Gekonfijte wilde eend, mousseline van aardpeer, uienmarmelade, sinaasappel-portsaus
17,50
Scampi’s met frisse zoetzure Braeburn appel, banaan en Oostenrijkse knoflook
19,50
St. Jacobsmosselen met wilde spinazie, kaviaar, saus van noilly prat
24,50
SOEPEN
Bouillon van ree gearomatiseerd met lavas, kleine groenten
6,50
Eekhoorntjesbroodsoep met eigen garnituur en room
8,50
Crème soep van Hokkaido pompoen met Thaise curry, tomaat en bieslook
8,50
Kreeftensoep met pomodori en armagnac
12,50
Hoofdgerechten
Op de huid gegrilde wilde zeebaars, spaghetti van courgette, champagnesaus
32,50
Tarbot uit de Noordzee op twee manieren bereid, saus van truffel, groene asperges
45,00
Ossenhaas van Belgisch Witblauw ras, kastanjechampignons, saus van rode wijn
28,50
Duet van reerug en reebout, bospaddenstoelen, stoofpeertje van Gieser Wildeman, jus van vlierbessen
38,50
Limburgse fazant omwikkeld met San Daniele ham, gekarameliseerde witlof, balsamico en natuurjus
36,00
Hazenrugfilet met paddenstoelen, gekarameliseerde Bellefleur-appeltjes, zachte pepersaus en rode wijnsaus
42,00
Duet van wildzwijn met zuurkool, mousseline van Roseval aardappel, saus van Limburgse stroop
34,00
Desserts
Sorbetijs
Karmijnappel & framboos | chipje van Wellantappel │ mint │ amandel
8,50
Parfait
Huisgemaakte yoghurt van boerenmelk | crunch │ cranberry │ crumble
10,50
Eton Mess
Rood fruit van aardbeien, frambozen en bramen | eiwitschuim │ roomijs van popcorn
11,50
Duet
Chocolade fudgetaartje │ zeezout | Fluweelzachte ijsbereiding van advocaat | vanille│ gebrande gekarameliseerde cashewnoten
12,50
Keuzestress 😉
Proeverij van zoete lekkernijen
14,95
Hartig onderonsje
Samenstelling van diverse kaassoorten begeleid door notenbrood, appelstroop en bloesemhoning
12,50