Menu Pepijn
∞
Menu Hof van Herstal
∞
Menu Gastronomique
∞
A la carte
Menu Pepijn
“De Bokkensprong”
Verse Limburgse geitenkaas │ frisse salade │ olijven │ rode zoete paprika │ walnoten
of
Uit Parma
Traditioneel gedroogde Italiaanse ham │ zomerse salade │ sesamdressing │ druiven
Soep van “groene bloemkool”
Broccoli│ Thaise curry │ garnituur van courgette en tomaat
Makreel
Gegrild │ tagliatelle│ peultjes │ Sancerresaus
of
Duivenborst
Licht gerookt │ mousseline van knolselderij │ frambozensaus
Huisgedraaid ijs
Gele framboos │ rode framboos │ mascarpone │ popcorn
of
Hartig
Assortiment van diverse kaassoorten │ Limburgse stroop
Voor onze vegetarische gasten passen wij dit menu graag aan.
Heeft u een allergie? Meld het ons svp!
Menu Hof van Herstal
In de oven bereid
Lauwwarme zalm │ citroen│ basilicum │ roomboter fleuron │ salade
Bouillon
Dubbel getrokken van ossenstaart │ Madeira │ groene kruiden │ kleine groente
Ravioli
Wildzwijn │ schuim van dragon │ prei
Om de smaak te prikkelen
Verfrissende onderbreking van limoen
Onglet de veau
Kalfsvlees vol van smaak │ kastanjechampignons │ saus van paddenstoelen
Franse klassieker
Crème brûlée van Bourbon vanille│ huisgedraaid ijs van kaki en mascarpone
Voor onze vegetarische gasten passen wij dit menu graag aan.
Heeft u een allergie? Meld het ons svp!
Menu Gastronomique
Een meesterlijk 6-gangenmenu vol verrassingen,
speciaal voor U samengesteld uit een combinatie van vis- en vleesgerechten.
∞
Voor vegetarische gasten stellen wij dit menu samen met uiteenlopende vegetarische gerechten.
Voor onze vegetarische gasten passen wij dit menu graag aan.
Heeft u een allergie? Meld het ons svp!
A la carte
Koude voorgerechten
Proeverij van hammen,
ham van Duroc varken en de huis gedroogde hammen van wildzwijn en Limburgs lam, kleine frisse salade met olijven, zoete paprika en walnoten
17,50
Carpaccio van kalf, uitgebakken spekjes van Limburgs scharrelvarken, frisse salade
18,50
Sashimi van tonijn, sojasaus, galanga, rucola, wasabi
19,50
Salade van huis gerookte wilde zalm, groene en witte asperges, krokant rijstkoekje, truffelmayonaise
24,50
Salade van Canadese kreeft (halve kreeft), mango, Cavaillonmeloen, kreeftenmayonaise met gerookte paprika
37,50
Warme voorgerechten
Hartig taartje van courgette, aubergine, Limburgse geitenkaas “De Bokkensprong”, pijnboompitten en verse Parmezaanse kaas
13,50
Stoofpotje van ree, puree van La Ratte aardappel, saus van veenbessen
17,50
Gekonfijte eendenbout, mousseline van knolselderij, rode uienmarmelade, sinaasappel-portsaus
17,50
Scampi’s met tagliatelle, saus van daslook, pomodori tomaat
21,50
St. Jacobsmosselen met wilde spinazie, kaviaar, saus van noilly prat
24,50
SOEPEN
Bouillon van ree gearomatiseerd met lavas, kleine groenten
8,50
Eekhoorntjesbroodsoep met eigen garnituur en room
8,50
Soep van Limburgse daslook, Roma tomaat, room
8,50
Kreeftensoep met pomodori en armagnac
14,50
Hoofdgerechten
Op de huid gegrilde wilde zeebaars, spaghetti van courgette, champagnesaus
36,50
Tarbot uit de Noordzee op twee manieren bereid, saus van truffel, groene asperges
48,-
Ossenhaas van Belgisch Witblauw ras, kastanjechampignons, saus van rode port
31,50
Duet van Limburgs lam, gekarameliseerde witlof, honing-tijmsaus
38,-
Reerug en reebout, bospaddenstoelen, stoofpeertje van Gieser Wildeman, jus van vlierbessen
38,50
Samenspel van kalfshaas & kalfswang, duet van rode wijnsaus & eekhoorntjesbroodsaus
39,-
Ter vervanging van het groentegarnituur bij het hoofdgerecht,
kunnen Limburgse asperges met mousseline geserveerd worden.
Supplement: per portie gesneden asperges € 9,50 p.p.
Desserts
Sorbetijs
Karmijnappel & framboos | chipje van Wellantappel │ mint │ amandel
8,50
Friszoet uit Limburgse tuin
Rabarber│ aardbeien │ sorbet van gele framboos │
Valrhona chocolade │ popcorn │ karamel
12,50
Eton Mess
Rood fruit van aardbeien, frambozen en bramen | eiwitschuim │ roomijs van popcorn
12,50
Duet
Chocolade fudgetaartje │ zeezout | Fluweelzachte ijsbereiding van advocaat | vanille│ gebrande gekarameliseerde cashewnoten
12,50
Keuzestress 😉
Proeverij van zoete lekkernijen
14,95
Hartig onderonsje
Samenstelling van diverse kaassoorten begeleid door notenbrood, appelstroop en bloesemhoning
12,50