Menu Pepijn
∞
Menu Hof van Herstal
∞
Menu Gastronomique
∞
A la carte
Menu Pepijn
Runderlende
Carpaccio│ Valderrama Hojiblanca extra vergine olijfolie│ zwarte peper │ pijnboompitjes│ uitgebakken spekjes│ salade mêlée
of
Kloostermakreel
Frisse salade│ avocado│ paprika│ saus van groene tuinkruiden
Soepje van “koningskruid”
Basilicum│ tomatenblokjes│ dunne room
Wijting
Licht gesauteerd │ tagliatelle│ saus van puntpaprika
of
Livar
Scharrelvarken gegrild│ champignons│ saus van Limburgse mosterd
Demi-ijs
Frambozen & mascarpone│ julienne van aardbeien│ aardbeiencoulis
of
Hartig
Assortiment van diverse kaassoorten│ lindehoning│ Limburgse stroop
Voor onze vegetarische gasten passen wij dit menu graag aan.
Heeft u een allergie? Meld het ons svp!
Menu Hof van Herstal
Rivierkreeftjes
Voorjaarssalade│ whiskysaus│ mango│ meloen
Ossenstaart
Bouillon│ kleine groenten│ Madeira│ groene kruiden
Hert
Verpakt in een krokant jasje│ schuim van piccalilly
Om de smaak te prikkelen
Verfrissende onderbreking van limoen
Belgisch witblauw rund
Entrecote gegrild│ kastanjeschampignons│ eekhoorntjesbroodsaus
Marbré
Mousse van witte en zwarte Valrhona chocolade│ chutney van gele pruimen
Voor onze vegetarische gasten passen wij dit menu graag aan.
Heeft u een allergie? Meld het ons svp!
Menu Gastronomique
Een meesterlijk 6-gangenmenu vol verrassingen,
speciaal voor U samengesteld uit een combinatie van vis- en vleesgerechten.
∞
Voor vegetarische gasten stellen wij dit menu samen met uiteenlopende vegetarische gerechten.
Voor onze vegetarische gasten passen wij dit menu graag aan.
Heeft u een allergie? Meld het ons svp!
A la carte
Koude voorgerechten
Paté van ree, voorjaarssalade, crème van duindoornbes
€ 14,50
Huisgedroogde coppa van Limburgs wildzwijn, tapenade van mosterdvruchtjes met abrikozen
€ 17,50
Carpaccio van Eifelhert, gerookte ganzenlever, uitgebakken spekjes van Limburgs scharrelvarken, mispelgelei
€ 18,50
Dungesneden kalfsrug, Valderrama Hojiblanca extra vergine olijfolie, truffeldressing, frisse salade
€ 19,50
Sashimi van tonijn, sojasaus, galanga, rucola, wasabi
€ 19,50
Salade van Canadese kreeft (halve kreeft), mango, Cavaillonmeloen, kreeftenmayonaise met gerookte paprika
€ 29,50
Warme voorgerechten
Hartig taartje van courgette, aubergine, bleu d’Auvergne, pijnboompitten en verse Parmezaanse kaas
€ 13,50
Gebakken ganzenlever met appeltjes, truffelhoning, blanke rozijntjes en witte portsaus
€ 24,00
(halve portie € 13,50)
Gekonfijte eend, mousseline van aardpeer, uienmarmelade, rode portsaus
€ 17,50
Scampi’s met frisse zoetzure Braeburn appel, banaan en Oostenrijkse knoflook
€ 19,50
St. Jacobsmosselen met wilde spinazie, kaviaar, saus van noilly prat
€ 24,50
SOEPEN
Bouillon van ree gearomatiseerd met lavas, kleine groenten
€ 6,50
Eekhoorntjesbroodsoep met room
€ 8,50
Crèmesoep van knolselderij, dobbelsteentjes beenham, croutons
€ 8,50
Kreeftensoep met pomodori en armagnac
€ 12,50
Hoofdgerechten
Op de huid gegrilde wilde zeebaars, spaghetti van courgette, champagnesaus
€ 32,50
Tarbot uit de Noordzee op twee manieren bereid, saus van truffel, peultjes
€ 42,50
Biefstuk van de haas van Limburgs Limousin, kastanjechampignons, banaansjalotjes, rode wijnsaus
€ 28,50
Bereidingen van lam, gegratineerde aardappeltjes, saus van honing en tijm
€ 34,00
Duet van reerug en reebout, bospaddenstoelen, compote van kersen uit eigen boomgaard, jus van vlierbessen
€ 35,00
Kalfshaas, ravioli gevuld met kalfswang, cantharellen, eekhoorntjesbroodsaus
€ 36,00
Desserts
Sorbetijs
Karmijnappel & framboos | chipje van Wellantappel │ mint │ amandel
€ 8,50
Parfait
Huisgemaakte yoghurt van boerenmelk | crunch │ cranberry │ crumble
€ 10,50
Eton Mess
Rood fruit van aardbeien, frambozen en bramen | eiwitschuim │ roomijs van popcorn
€ 11,50
Duet
Chocolade fudgetaartje │ zeezout | Fluweelzachte ijsbereiding van advocaat | vanille│ gebrande gekarameliseerde cashewnoten
€ 12,50
Keuzestress 😉
Proeverij van zoete lekkernijen
€ 14,95
Hartig onderonsje
Samenstelling van diverse kaassoorten begeleid door notenbrood, appelstroop en bloesemhoning
€ 12,50