Menu Pepijn
∞
Menu Hof van Herstal
∞
Menu Gastronomique
∞
A la carte
Menu Pepijn
Gezouten zeevis
Noordzee haring│ krokant koekje van rijst │ witte en groene asperges
of
Fantasierijke salade
Huisgedroogde coppa van wildzijn│ olijven│ rode zoete paprika│ walnoten │ schilfertjes van oude Rotterdamse kaas
Crème soep
Broccoli│ Thaise curry │ daslook
Kabeljauw
In de oven bereid met Valderrama Hojiblanca extra vergine olijfolie│ tagliatelle │ pomodori-tomaat
of
Entrecote
Gegrild│ saus van zwarte peper │ paddenstoelen
Witte Dame
Huisgedraaid ijs van boerenmelk │ saus van zwarte Valrhona chocolade│ popcorn│ slagroom
of
Hartig
Assortiment van diverse kaassoorten│ lindehoning│ Limburgse stroop
Voor onze vegetarische gasten passen wij dit menu graag aan.
Heeft u een allergie? Meld het ons svp!
Menu Hof van Herstal
Limousin
Flinterduin gesneden│ spekjes van Limburgs varken│ pijnboompitjes│ cassave
Ree
Bouillon │ groene kruiden │ kleine groente
Groot & lelijk, maar zooo lekker!
Zeeduivel │ omwikkeld met Livar spek │ saus van gerookte paprika │ tagliatelle
Om de smaak te prikkelen
Verfrissende onderbreking van limoen
Duif
Uit de Montfortse bossen│ licht gerookt │ champignons │ saus van frambozen
Zoete lekkernij
Bavarois van gele framboos │ sorbetijs van kersen uit eigen boomgaard en mascarpone │ saus van rode framboos
Voor onze vegetarische gasten passen wij dit menu graag aan.
Heeft u een allergie? Meld het ons svp!
Menu Gastronomique
Een meesterlijk 6-gangenmenu vol verrassingen,
speciaal voor U samengesteld uit een combinatie van vis- en vleesgerechten.
∞
Voor vegetarische gasten stellen wij dit menu samen met uiteenlopende vegetarische gerechten.
Voor onze vegetarische gasten passen wij dit menu graag aan.
Heeft u een allergie? Meld het ons svp!
A la carte
Koude voorgerechten
Zomerse salade met wildzwijnsham en meloen
€ 17,50
Carpaccio van ree, uitgebakken spekjes van Limburgs scharrelvarken, kweeperengelei
€ 18,50
Sashimi van tonijn, sojasaus, galanga, rucola, wasabi
€ 19,50
Salade van huisgerookte wilde zalm, krokant rijstkoekje, truffelmayonaise
€ 24,50
Salade van Canadese kreeft (halve kreeft), mango, Cavaillonmeloen, kreeftenmayonaise met gerookte paprika
€ 29,50
Warme voorgerechten
Hartig taartje van courgette, aubergine, Limburgse geitenkaas “De Bokkensprong”, pijnboompitten en verse Parmezaanse kaas
€ 13,50
Stoofpotje van ree, knolselderijpuree, saus van veenbessen
€ 17,50
Gekonfijte eend, mousseline van aardpeer, uienmarmelade, rode portsaus
€ 17,50
Scampi’s met frisse zoetzure Braeburn appel, banaan en Oostenrijkse knoflook
€ 19,50
St. Jacobsmosselen met wilde spinazie, kaviaar, saus van noilly prat
€ 24,50
SOEPEN
Bouillon van ree gearomatiseerd met lavas, kleine groenten
€ 6,50
Eekhoorntjesbroodsoep met eigen garnituur en room
€ 8,50
Crème soep van broccoli met Thaise curry en daslook
€ 8,50
Kreeftensoep met pomodori en armagnac
€ 12,50
Hoofdgerechten
Op de huid gegrilde wilde zeebaars, spaghetti van courgette, champagnesaus
€ 32,50
Tarbot uit de Noordzee op twee manieren bereid, saus van truffel, groene asperges
€ 45,00
Ossenhaas van Belgisch Witblauw ras, kastanjechampignons, saus van rode wijn
€ 28,50
Duet van reerug en reebout, bospaddenstoelen, compote van kersen uit eigen boomgaard, jus van vlierbessen
€ 38,50
Kalfsfilet met traditioneel gerookte zalm, dilleroomsaus en gepofte Roma-tomaat
€ 39,00
Desserts
Sorbetijs
Karmijnappel & framboos | chipje van Wellantappel │ mint │ amandel
€ 8,50
Parfait
Huisgemaakte yoghurt van boerenmelk | crunch │ cranberry │ crumble
€ 10,50
Eton Mess
Rood fruit van aardbeien, frambozen en bramen | eiwitschuim │ roomijs van popcorn
€ 11,50
Duet
Chocolade fudgetaartje │ zeezout | Fluweelzachte ijsbereiding van advocaat | vanille│ gebrande gekarameliseerde cashewnoten
€ 12,50
Keuzestress 😉
Proeverij van zoete lekkernijen
€ 14,95
Hartig onderonsje
Samenstelling van diverse kaassoorten begeleid door notenbrood, appelstroop en bloesemhoning
€ 12,50