Menu Pepijn
∞
Menu Hof van Herstal
∞
Menu Gastronomique
∞
A la carte
Menu Pepijn
Wild gevangen
Terrine van wilde zalm │ gerookte paprika │ Roma tomaat │ dille │ komkommer
of
Rouleau
San Daniele ham │ salade van ossenstaart │ saus van grove mosterd
Voorjaarssoep
Pomodori│ bieslook │ room
Skrei
In de oven bereid met Valderrama Hojiblanca extra vergine olijfolie│ noedeltjes│ suikerboontjes
of
Limousin
Gegrild │ paddenstoelen │ saus van Szechuan peper
Demi ijs
Huisgedraaid ijs van kweepeer en mascarpone │ stroopwafel│ slagroom │ lepelkoekje
of
Hartig
Assortiment van diverse kaassoorten │ Limburgse stroop
Voor onze vegetarische gasten passen wij dit menu graag aan.
Heeft u een allergie? Meld het ons svp!
Menu Hof van Herstal
Duet
Carpaccio van hert│ Pata Negra ham│ kleine salade │ kruidendressing
Bouillon
Dubbel getrokken runderbouillon │ groene kruiden │ kleine groente
Ravioli
Wildzwijn │ schuim van dragon │ spaghetti van voorjaarsgroenten
Om de smaak te prikkelen
Verfrissende onderbreking van citrusvruchten
Kalfsrug
Rosé gebraden │ saus van eekhoorntjesbrood │ krokantje van zoete aardappel
Franse klassieker
Crème brûlée van Bourbon vanille│ huisgedraaid ijs van kaki en mascarpone
Voor onze vegetarische gasten passen wij dit menu graag aan.
Heeft u een allergie? Meld het ons svp!
Menu Gastronomique
Een meesterlijk 6-gangenmenu vol verrassingen,
speciaal voor U samengesteld uit een combinatie van vis- en vleesgerechten.
∞
Voor vegetarische gasten stellen wij dit menu samen met uiteenlopende vegetarische gerechten.
Voor onze vegetarische gasten passen wij dit menu graag aan.
Heeft u een allergie? Meld het ons svp!
A la carte
Koude voorgerechten
Ham van Duroc varken, kleine frisse salade met olijven, zoete paprika en walnoten
17,50
Carpaccio van kalf, uitgebakken spekjes van Limburgs scharrelvarken, frisse salade
18,50
Sashimi van tonijn, sojasaus, galanga, rucola, wasabi
19,50
Salade van wilde huisgerookte wilde zalm, krokant rijstkoekje, truffelmayonaise
24,50
Salade van Canadese kreeft (halve kreeft), mango, Cavaillonmeloen, kreeftenmayonaise met gerookte paprika
37,50
Warme voorgerechten
Hartig taartje van courgette, aubergine, Limburgse geitenkaas “De Bokkensprong”, pijnboompitten en verse Parmezaanse kaas
13,50
Stoofpotje van ree, knolselderijpuree, saus van veenbessen
17,50
Gekonfijte eendenbout, mousseline van knolselderij, rode uienmarmelade, sinaasappel-portsaus
17,50
Scampi’s met frisse zoetzure Braeburn appel, gekarameliseerde witlof
21,50
St. Jacobsmosselen met wilde spinazie, kaviaar, saus van noilly prat
24,50
SOEPEN
Bouillon van ree gearomatiseerd met lavas, kleine groenten
8,50
Eekhoorntjesbroodsoep met eigen garnituur en room
8,50
Crème soep van Hokkaido pompoen met Thaise curry, tomaat en bieslook
8,50
Kreeftensoep met pomodori en armagnac
14,50
Hoofdgerechten
Op de huid gegrilde wilde zeebaars, spaghetti van courgette, champagnesaus
36,50
Tarbot uit de Noordzee op twee manieren bereid, saus van truffel, groene asperges
48,-
Ossenhaas van Belgisch Witblauw ras, kastanjechampignons, saus van rode wijn
31,50
Duet van reerug en reebout, bospaddenstoelen, stoofpeertje van Gieser Wildeman, jus van vlierbessen
38,50
Samenspel van kalfshaas & gebakken zwezerik, duet van rode wijnsaus & eekhoortjesbroodsaus
39,-
Desserts
Sorbetijs
Karmijnappel & framboos | chipje van Wellantappel │ mint │ amandel
8,50
Parfait
Huisgemaakte yoghurt van boerenmelk | crunch │ cranberry │ crumble
10,50
Eton Mess
Rood fruit van aardbeien, frambozen en bramen | eiwitschuim │ roomijs van popcorn
11,50
Duet
Chocolade fudgetaartje │ zeezout | Fluweelzachte ijsbereiding van advocaat | vanille│ gebrande gekarameliseerde cashewnoten
12,50
Keuzestress 😉
Proeverij van zoete lekkernijen
14,95
Hartig onderonsje
Samenstelling van diverse kaassoorten begeleid door notenbrood, appelstroop en bloesemhoning
12,50