Menu Pepijn
∞
Menu Hof van Herstal
∞
Menu Gastronomique
∞
A la carte
Menu Pepijn
Calamares
Ringen in een krokant jasje │ frisse salade │ rode ui │ rode paprika │ olijven │ knoflook │ kruidenmayonaise
of
Gevogeltesalade
Lichtgerookte biologische kip │ croutons │ Wellantappel │ witlof │ walnoot
Soep van witte wortel
Pastinaak│ bieslook │ pomodori tomaat │ dunne room
Roodbaars
Tagliatelle │ witte wijnsaus │ Romatomaat
of
Onglet de veau
Op lage temperatuur gegaard │ roomsaus │ kastanjechampignons
Sorbetijs
Gele frambozen │ rode frambozen │ bramen │ meringue │ fruit van het seizoen │ coulis van rood fruit
of
Hartig
Assortiment van diverse kaassoorten │ Limburgse stroop
Voor onze vegetarische gasten passen wij dit menu graag aan.
Heeft u een allergie? Meld het ons svp!
Menu Hof van Herstal
Quiche
Verse zalm │ gerookte zalm│ Gruyère │ prei │ olijven │ paprika │ truffelmayonaise │ salade
Bouillon
Gevogelte │ kleine groenten
In een krokant jasje
Wildzwijn │ stamppotje van zuurkool │ wildjus
Om de smaak te prikkelen
Verfrissende onderbreking van citrusfruit
Parelhoen
Prei │ soja │ saus van paddenstoelen
Fluweelzachte ijsbereiding
Walnoten │ vanillesaus │ gekarameliseerde noten en popcorn
Voor onze vegetarische gasten passen wij dit menu graag aan.
Heeft u een allergie? Meld het ons svp!
Menu Gastronomique
Een meesterlijk 6-gangenmenu vol verrassingen,
speciaal voor U samengesteld uit een combinatie van vis- en vleesgerechten.
∞
Voor vegetarische gasten stellen wij dit menu samen met uiteenlopende vegetarische gerechten.
Voor onze vegetarische gasten passen wij dit menu graag aan.
Heeft u een allergie? Meld het ons svp!
A la carte
Koude voorgerechten
Paté van wildzwijn, compote van kweepeer, kleine salade, kruidendressing
16,50
Carpaccio van hert uitgebakken spekjes van Limburgs scharrelvarken, frisse salade
18,50
Sashimi van tonijn, sojasaus, galanga, rucola, wasabi
19,50
Salade van huis gerookte wilde zalm, krokant rijstkoekje, truffelmayonaise
24,50
Gemengde salade met paprika, olijven, avocado, walnoten, rozijnen, rijpe kaas
18,50
Paté van ganzenlever, rode port, truffel, compote van appel en Málaga rozijnen
29,50
Salade van Canadese kreeft (halve kreeft), mango, Cavaillonmeloen, kreeftenmayonaise met gerookte paprika
37,50
Warme voorgerechten
Hartig taartje van courgette, aubergine, Limburgse geitenkaas “De Bokkensprong”, pijnboompitten en verse Parmezaanse kaas
15,50
Stoofpotje van ree, puree van La Ratte aardappel, saus van veenbessen
17,50
Gekonfijte eendenbout, mousseline van knolselderij, rode uienmarmelade, sinaasappel-portsaus
17,50
St. Jacobsmosselen met wilde spinazie, kaviaar, saus van noilly prat
24,50
SOEPEN
Reebouillon met groene kruiden en kleine groenten
8,50
Soep van pastinaak met bieslook en croutons
8,50
Soep van Limburgse daslook, Roma tomaat, room
9,50
Kreeftensoep met pomodori en armagnac
14,50
Hoofdgerechten
Gebakken zeeduivel, truffeltagliatelle, champagnesaus
36,50
Tarbot uit de Noordzee op twee manieren bereid, saus van truffel, graanasperges
48,-
Ossenhaas van Limburgse Limousin, paddenstoelen, rode portsaus, gekarameliseerde uitjes
32,50
Reerug en reebout, bospaddenstoelen, kersen uit eigen boomgaard, jus van vlierbessen
38,50
Samenspel van kalfshaas & krokant gebakken zwezerik, duet van rode wijnsaus & eekhoorntjesbroodsaus
39,-
Desserts
Sorbetijs
Karmijnappel & framboos | chipje van Wellantappel │ mint │ amandel
8,50
Friszoet uit Limburgse tuin
Rabarber│ aardbeien │ sorbet van gele framboos │
Valrhona chocolade │ popcorn │ karamel
12,50
Eton Mess
Rood fruit van aardbeien, frambozen en bramen | eiwitschuim │ roomijs van popcorn
12,50
Duet
Chocolade fudgetaartje │ zeezout | Fluweelzachte ijsbereiding van advocaat | vanille│ gebrande gekarameliseerde cashewnoten
12,50
Keuzestress 😉
Proeverij van zoete lekkernijen
14,95
Hartig onderonsje
Samenstelling van diverse kaassoorten begeleid door notenbrood, appelstroop en bloesemhoning
12,50