Onze services

Fine dining & lunches

Sinds 28 jaar bieden wij heerlijke eigentijdse gerechten uit de Franse en internationale keuken. Bij ons kunt u genieten van verrassende smaaksensaties die door Meesterkok en Vinoloog Martin Bruggeman en zijn team voor u worden bereid. Van Michelin hebben wij een Bib Gourmand mogen ontvangen voor onze goede prijs-kwaliteitsverhouding.

Onze wijnen in onze wijnkelder zijn afgestemd op de gerechten, waardoor de smaakbeleving elkaar zal versterken. Rekening houdend met uw voorkeuren, adviseren wij u graag.

Op een aangename zomeravond kunt u op ons mooi aangelegde terras genieten van deze rustgevende omgeving. De geuren van het warme akkerland worden dan vermengd met de geur van alle heerlijkheden die in onze keuken worden bereid.

Zakelijke ontvangst

In een gastvrije sfeer biedt Hof van Herstal royaal de gelegenheid om uw zakenrelaties tijdens een bespreking, seminar, congres of presentatie te ontvangen in een stijlvolle entourage. De professionele brigade zal u met de juiste zorg omringen.

Parkeergelegenheid is ruim aanwezig. 

Het bedrijfsleven zijn wij graag van dienst met een snelle zakenlunch, receptie, personeelsfeest of een uitgebreid diner van 2 tot 100 personen.

Verjaardagspartijen, jubileums en trouwerijen

Ook voor verjaardagspartijen, jubileums en trouwerijen kunt u graag bij ons terecht. Wij overleggen graag met u wat de mogelijkheden zijn en doen ons uiterste best om zo goed mogelijk aan uw wensen te voldoen om er een onvergetelijk moment van te maken.

Thema-avonden

Regelmatig organiseren wij thema-avonden, waar wij een speciaal menu creëren rondom een culinair thema, zoals een wild- of kreeftenavond. Schrijf u in voor onze nieuwsbrief om als eerste geïnformeerd te worden over onze thema-avonden.

Hotelovernachtingen

Naast ons op de begane grond gelegen restaurant biedt Hof van Herstal  – bekend als het vroegere Hotelke van de Paters – gasten de mogelijkheid tot overnachten in authentieke kamers.
Wij informeren u graag.