Pinksteren

Het pinksterweekend staat weer voor de deur!
Een heerlijk lang weekend om te genieten. Gelukkig liggen wij in het meest gunstige deel van Nederland waardoor wij de meeste zon en geen regen mogen verwachten. Dus prachtige dagen voor een uitstapje naar ons restaurant. Tijdens de Pinksterdagen hebben wij voor u een verrassend en gevarieerd menu samengesteld. Wat zult u hier blij van worden! Natuurlijk zijn onze gerechten bereid van verse producten en voor zover als mogelijk uit onze eigen tuin of nabije omgeving.

Ons 6-gangen Pinkstermenu € 64,50 p.p. is weer volledig verzorgd met proeverijtjes van het huis, huisgebakken brood en garnituren. Mocht u een gerecht niet lusten of heeft u een allergie en/of dieet, dan passen wij ons menu graag aan. Wij serveren ons Pinkstermenu vanaf zaterdag 27 mei tot en met maandag 29 mei. Op Pinkstermaandag verwelkomen wij u graag vanaf 17:00 uur.

Menu

~ 6 gangen ~


Bluefin tonijn
gegrild │ salade │ soja │ wasabi │ crunch │ chipjes van cassave


Basilicum
soepje │ verse Ierse zalm │ room


Kalfswang
mousseline van aardpeer │ saus van Madeira


Om de smaak te prikkelen
Verfrissende onderbreking van yuzu


Duet van lam
honing-tijmsaus │ gegratineerde aardappel │ sugar snaps


Framboos & rode bes
taartje van huisgedraaid ijs │ boerenyoghurt │ krokant rastertje


Wilt u liever iets anders eten, dan kan er een keuze worden gemaakt uit onze Restaurant Menukaart.
Voor de liefhebbers hopen wij dat de weersomstandigheden zo gunstig zijn dat wij u ook op ons royale terras kunnen laten genieten van de prachtige omgeving onder het genot van een kopje koffie/thee, ijsje, lekker hapje, drankje, gezellige lunch of uitgebreid diner.