Menu Pepijn
∞
Menu Hof van Herstal
∞
Menu Gastronomique
∞
A la carte
Menu Pepijn
Wild gevangen
Terrine van wilde zalm │ gerookte paprika │ Roma tomaat │ dille │ komkommer
of
Galantine
Ree │ abrikozen │ macadamia noten │ kleine salade met Limburgse asperges │ saus van Limburgse mosterd
Limburgs gouden soep
Asperges│ beenham van scharrelvarken │ biologisch ei │ peterselie
Kabeljauwrug
In de oven bereid met Valderrama Hojiblanca extra vergine olijfolie│ truffelnoedeltjes│ Sancerresaus
of
Belgisch witblauw
Gegrilde entrecote │ paddenstoelen │ saus van Szechuan peper
Demi ijs
Huisgedraaid ijs van framboos en mascarpone │ krokante koekjes │ lepelbiscuit
of
Hartig
Assortiment van diverse kaassoorten │ Limburgse stroop
Voor onze vegetarische gasten passen wij dit menu graag aan.
Heeft u een allergie? Meld het ons svp!
Menu Hof van Herstal
Duet
Carpaccio van ree │ Pata Negra ham│ kleine salade │ kruidendressing
Bouillon
Dubbel getrokken bouillon van ossenstaart │ Madeira │ groene kruiden │ kleine groente
Ravioli
Zeeduivel │ schuim van langoustine │ groene asperges
Om de smaak te prikkelen
Verfrissende onderbreking van limoen
Kalfsrug
Rosé gebraden │ saus van eekhoorntjesbrood │ krokantje van zoete aardappel
Franse klassieker
Crème brûlée van Bourbon vanille│ huisgedraaid ijs van kaki en mascarpone
Voor onze vegetarische gasten passen wij dit menu graag aan.
Heeft u een allergie? Meld het ons svp!
Menu Gastronomique
Een meesterlijk 6-gangenmenu vol verrassingen,
speciaal voor U samengesteld uit een combinatie van vis- en vleesgerechten.
∞
Voor vegetarische gasten stellen wij dit menu samen met uiteenlopende vegetarische gerechten.
Voor onze vegetarische gasten passen wij dit menu graag aan.
Heeft u een allergie? Meld het ons svp!
A la carte
Koude voorgerechten
Proeverij van hammen,
ham van Duroc varken en de huis gedroogde hammen van wildzwijn en Limburgs lam, kleine frisse salade met olijven, zoete paprika en walnoten
17,50
Carpaccio van kalf, uitgebakken spekjes van Limburgs scharrelvarken, frisse salade
18,50
Sashimi van tonijn, sojasaus, galanga, rucola, wasabi
19,50
Salade van huis gerookte wilde zalm, groene en witte asperges, krokant rijstkoekje, truffelmayonaise
24,50
Salade van Canadese kreeft (halve kreeft), mango, Cavaillonmeloen, kreeftenmayonaise met gerookte paprika
37,50
Warme voorgerechten
Hartig taartje van courgette, aubergine, Limburgse geitenkaas “De Bokkensprong”, pijnboompitten en verse Parmezaanse kaas
13,50
Stoofpotje van ree, puree van La Ratte aardappel, saus van veenbessen
17,50
Gekonfijte eendenbout, mousseline van knolselderij, rode uienmarmelade, sinaasappel-portsaus
17,50
Scampi’s met tagliatelle, saus van daslook, pomodori tomaat
21,50
St. Jacobsmosselen met wilde spinazie, kaviaar, saus van noilly prat
24,50
SOEPEN
Bouillon van ree gearomatiseerd met lavas, kleine groenten
8,50
Eekhoorntjesbroodsoep met eigen garnituur en room
8,50
Soep van Limburgse asperges, beenham van scharrelvarken, biologisch ei, peterselie
8,50
Kreeftensoep met pomodori en armagnac
14,50
Hoofdgerechten
Op de huid gegrilde wilde zeebaars, spaghetti van courgette, champagnesaus
36,50
Tarbot uit de Noordzee op twee manieren bereid, saus van truffel, groene asperges
48,-
Ossenhaas van Belgisch Witblauw ras, kastanjechampignons, saus van rode port
31,50
Duet van Limburgs lam, gekarameliseerde witlof, honing-tijmsaus
38,-
Reerug en reebout, bospaddenstoelen, stoofpeertje van Gieser Wildeman, jus van vlierbessen
38,50
Samenspel van kalfshaas & kalfswang, duet van rode wijnsaus & eekhoorntjesbroodsaus
39,-
Ter vervanging van het groentegarnituur bij het hoofdgerecht,
kunnen Limburgse asperges met mousseline geserveerd worden.
Supplement: per portie gesneden asperges € 9,50 p.p.
Desserts
Sorbetijs
Karmijnappel & framboos | chipje van Wellantappel │ mint │ amandel
8,50
Parfait
Huisgemaakte yoghurt van boerenmelk | crunch │ cranberry │ crumble
10,50
Eton Mess
Rood fruit van aardbeien, frambozen en bramen | eiwitschuim │ roomijs van popcorn
11,50
Duet
Chocolade fudgetaartje │ zeezout | Fluweelzachte ijsbereiding van advocaat | vanille│ gebrande gekarameliseerde cashewnoten
12,50
Keuzestress 😉
Proeverij van zoete lekkernijen
14,95
Hartig onderonsje
Samenstelling van diverse kaassoorten begeleid door notenbrood, appelstroop en bloesemhoning
12,50