Menu Pepijn
∞
Menu Hof van Herstal
∞
Menu Gastronomique
∞
A la carte
Menu Pepijn
Heilbot
Dun gesneden │ citroen │ olijfolie │ zongedroogde tomaat │ gemengde salade │ olijven │ kruidendressing
of
Junior beef
Carpaccio van jong rund │ uitgebakken spekjes │ pijnboompitjes │ rucola
Soepje van groene bloemkool
Broccoli│ Thaise curry │ broodcroutons
Delicatesse uit de zee
Zalm gesauteerd │ noedeltjes │ vermouthsaus
of
Livar
Gegrilde lende van Limburgs varken │ roomsaus │ dragon │ kastanjechampignons
Huisgedraaid demi-ijs
Frambozen │ rabarber │ mascarpone │ vers rood fruit van het seizoen
of
Hartig
Assortiment van diverse kaassoorten │ Limburgse stroop
Voor onze vegetarische gasten passen wij dit menu graag aan.
Heeft u een allergie? Meld het ons svp!
Menu Hof van Herstal
Ree
Carpaccio │ spekjes van Livar│ olijfolie │ pijnboompitjes │ frisse salade
Italiaans getint soepje
Pomodoritomaat │ basilicum │ room
Bonbon
Roodbaars in de oven bereid│ tagliatelle │ vermouthsaus
Om de smaak te prikkelen
Verfrissende onderbreking van Karmijnappel
Duivenborst
Licht gerookt │ krokantje van zoete aardappel │ jus van frambozen
Bavarois
Tonkabonen │ kandijkoek │ gekarameliseerde noten en popcorn
Voor onze vegetarische gasten passen wij dit menu graag aan.
Heeft u een allergie? Meld het ons svp!
Menu Gastronomique
Een meesterlijk 6-gangenmenu vol verrassingen,
speciaal voor U samengesteld uit een combinatie van vis- en vleesgerechten.
∞
Voor vegetarische gasten stellen wij dit menu samen met uiteenlopende vegetarische gerechten.
Voor onze vegetarische gasten passen wij dit menu graag aan.
Heeft u een allergie? Meld het ons svp!
A la carte
Koude voorgerechten
Paté van wildzwijn, compote van kweepeer, kleine salade, kruidendressing
16,50
Carpaccio van hert, uitgebakken spekjes van Limburgs scharrelvarken, frisse salade
18,50
Sashimi van tonijn, sojasaus, galanga, rucola, wasabi
19,50
Salade van huisgerookte wilde zalm, groene asperges, krokant rijstkoekje, truffelmayonaise
24,50
Gemengde salade met Limburgse asperges, paprika, olijven, avocado, walnoten, rozijnen, rijpe kaas
18,50
Paté van ganzenlever, rode port, truffel, compote van appel en Málaga rozijnen
29,50
Salade van Canadese kreeft (halve kreeft), mango, Cavaillonmeloen, kreeftenmayonaise met gerookte paprika
37,50
Warme voorgerechten
Hartig taartje van courgette, aubergine, Limburgse geitenkaas “De Bokkensprong”, pijnboompitten en verse Parmezaanse kaas
15,50
Stoofpotje van ree, puree van La Ratte aardappel, saus van veenbessen
17,50
Gekonfijte eendenbout, mousseline van knolselderij, rode uienmarmelade, sinaasappel-portsaus
17,50
St. Jacobsmosselen met wilde spinazie, kaviaar, saus van noilly prat
24,50
SOEPEN
Reebouillon met groene kruiden en kleine groenten
8,50
Soep van pastinaak met bieslook en croutons
8,50
Soep van Limburgse asperges met garnituur
8,50
Kreeftensoep met pomodori en armagnac
14,50
Hoofdgerechten
Gebakken zeeduivel, truffeltagliatelle, champagnesaus
36,50
Tarbot uit de Noordzee op twee manieren bereid, saus van truffel, groene asperges
48,-
Ossenhaas van Limburgse Limousin, paddenstoelen, rode portsaus, gekarameliseerde uitjes
32,50
Reerug en reebout, bospaddenstoelen, kersen uit eigen boomgaard, jus van vlierbessen
38,50
Samenspel van kalfshaas & krokant gebakken zwezerik, duet van rode wijnsaus & eekhoorntjesbroodsaus
39,-
Ter vervanging van het groentegarnituur bij het hoofdgerecht kunnen
Limburgse asperges met mousseline geserveerd worden.
Supplement: per portie gesneden asperges € 9,75
Desserts
Drieluik
Bavarois van gele framboos &
parfait van rode framboos &
gemarmerd ijs van rode en gele framboos
12,50
Fluweelzachte ijsbereidingen
Advocaat│ bruine Valrhona chocolade │ witte Valrhona chocolade │
popcorn │ karamel
13,50
Eton Mess
Witte chocolade │ eiwitschuim │ mango │ passievruchten
13,50
Geheim van de garde
(vanaf 2 personen)
Sabayon │ fruit van het seizoen | roomijs
12,50
Keuzestress 😉
Proeverij van zoete lekkernijen
14,95
Hartig onderonsje
Samenstelling van diverse kaassoorten begeleid door notenbrood, appelstroop en bloesemhoning
14,50