Laatste wildavonden van dit seizoen!

Bent u ook wild op wild?

Het eind van dit wildseizoen nadert. Op donderdag 18 januari & vrijdag 19 januari bereiden wij nog graag een bijzonder wildmenu. Een avond met een aaneenschakeling van culinaire regionale seizoensproducten waarin de passie en liefde voor wild te proeven is. Komt u ook genieten?

Wildmenu

~ menu 6 gangen ~
€ 64,50 p.p.

Hartelijk welkom met proeverijtjes van het huis.

Voorgerechtjes
paté van edelhert │ carpaccio van haas │ gemarineerde fazant ingelegd met truffel │ zonnebloempitjes │ zeezout │ krokante spekjes │ walnoot │ compote van zwarte pruimen

Duet van soepjes
wildbouillon met kleine groenten │ soepje van rode bieten met framboos

Wilde eend
gekonfijte wilde eend │ mousseline van knolselderij │ rode portsaus │ marmelade van rode ui met crème de cassis

Amuse
amuse wildzwijn in ravioli │ schuim van dragon

Duet
patrijs & fazant
natuurjus met sinaasappel geparfumeerd │ witlof met vijgen-balsamico │ zuurkool

Trifle
Sauternes peer │ banketbakkersroom │ gekarameliseerde noten

Voor gasten met een dieet of allergie passen wij de gerechten graag aan.
Mocht u geen liefhebber zijn van bepaalde gerechten maar wel graag mee willen eten, dan koken wij voor u met veel plezier een aangepast menu.

 Op 18 januari & 19 januari is ons restaurant geopend vanaf 18.00 uur.
U bent van harte welkom op het tijdstip dat voor u passend is.

Uw reservering nemen wij graag persoonlijk aan op ons telefoonnummer: +31 (0)475 48 41 50 of schriftelijk via ons emailadres: info@hofvanherstal.nl met vermelding van uw naam, telefoonnummer, dag, tijdstip en aantal personen. U ontvangt van ons een definitieve bevestiging.