Vaderdag

Op zondag 16 juni zetten wij onze vaders in de spotlight!

Vaderdag moet gevierd worden. Neem daarom jouw vader, bonusvader, opa of partner mee naar ons restaurant en laat hem deze dag “shinen”! Of hij nu voor je klust, voor je kookt, helpt met huiswerk, de auto wast, een diepgaand gesprek met jou voert of jou aan het lachen maakt, hij staat altijd met al zijn liefde voor jou klaar. Verras hem daarom op Vaderdag met een heerlijk diner in ons restaurant of op ons terras en laat hem genieten van jouw gezelschap en onze culinaire gerechten.

Wil je hem het plezier doen om de voetbalwedstrijd Polen-Nederland te kijken, dan houden wij daar graag rekening mee. Wij zorgen ervoor dat jullie om 15:00 uur met een voldaan gevoel kunnen gaan kijken. Óf jullie komen na de wedstrijd de overwinning vieren in ons restaurant met een verrukkelijk diner! Gun hem een geweldige dag en reserveer een tafel in ons restaurant of op ons terras. Dan wordt het zeker een bijzondere herinnering.

Omdat wij allemaal volle agenda’s hebben, kunnen wij jullie ook op vrijdag 14 juni & zaterdag 15 juni laten genieten van ons Vader Verwen Menu.

Ons 6-gangen Vaderdagmenu € 57,50 p.p. is weer volledig verzorgd met proeverijtjes van het huis, huisgebakken brood en garnituren. Mocht je een gerecht niet lusten of heb je een allergie en/of dieet, dan passen wij ons menu graag aan.

Vader Verwen Menu

~ 6 gangen ~


Vitello Tonato
tonijn │ kappertjes │ rucola │ wasabi mayonaise │ krokante cassave


Soepje
geroosterde paprika │ pomodori tomaat │ bieslook


Quiche
verse zalm │ roosje van huisgerookte zalm │ truffelmayonaise │ salade mache


Om de smaak te prikkelen
verfrissende onderbreking van Karmijnappel


Entrecote van kalf
Madeirasaus │ mousseline van knolselderij │ gepofte Roma tomaat │ vaders verse huisgemaakte frietjes


Friszoet duo uit Limburg
rabarber │ aardbeien │ Valrhona chocolade │ popcorn │ karamel


Wil je liever iets anders eten, dan kan er ook een keuze worden gemaakt uit onze Restaurant à la carte-kaart.
Wij hopen dat de weersomstandigheden ons gunstig gezind zijn zodat wij je ook op ons royale terras kunnen laten genieten van de prachtige omgeving onder het genot van een kopje koffie/thee, ijsje, lekker hapje of gezellig drankje.