Moederdag

Op zondag 9 mei vieren wij Moederdag! Verras haar met een heerlijke lunch op ons terras! Natuurlijk denk je meteen: maar als het nu slecht weer is…. Geen probleem! Je haalt ons Moederdagmenu of de door jou gekozen gerechten dan bij ons af en trakteert haar thuis als een Meesterkok op een culinair etentje. Ook dan géén boodschappen, géén voorbereidingen, géén uren in de keuken, maar helaas wel een klein beetje afwas😉.

Ons 5-gangen Moederdagmenu € 52,- p.p. is weer volledig verzorgd met proeverijtjes van het huis, huisgebakken brood en garnituren. Mocht je een gerecht niet lusten of heb je een allergie en/of dieet, dan passen wij ons menu graag aan.

Menu

~ 5 gangen ~


Tartaar van gerookte, gemarineerde en verse zalm
tartaar van gerookte heilbot │langoustine │ truffelmayonaise │ kleine salade


Soep van Limburgse asperges
beenham scharrelvarken │biologisch ei


Gegrilde snoekbaars
mousseline van doperwtjes │ champagnesaus │ cassave


Medaillon van kalfshaas omwikkeld
Limburgse asperges │ sugar snaps │ zwarte peper │ saus van eekhoorntjesbrood │ aardappelgarnituur


Taartje van mango & framboos
bosbessen │hibiscus │ coulis van limoncello


Wij serveren ons Moederdagmenu op vrijdag 7, zaterdag 8 en zondag 9 mei tussen 12:00 en 18:00 uur op ons terras.
Wil je liever iets anders eten, dan kan er een keuze worden gemaakt uit gerechten en menu’s van onze Restaurant Menukaart.
Op ons royale terras kun je ook met een kopje koffie/thee, ijsje, broodje of gezellig drankje genieten van de prachtige omgeving.

Liever Moederdag vieren in huiselijke kring? Verwen haar dan met onze Moederdagmenubox of onze Thuisgerechten. Met een paar kleine handelingen kunnen jullie samen genieten van een bijzonder etentje aan jullie eigen tafel.
Onze Moederdagmenubox kan na bestelling op vrijdag 7, zaterdag 8 & zondag 9 mei afgehaald worden.