Skip to content

Hof van Herstal

Restaurant

  • Menukaart
  • Over ons
  • Moederdag
  • Keuken
  • Services
  • Contact

A la carte

Koude voorgerechten

Paté van wildzwijn, compote van kweepeer, kleine salade, kruidendressing
16,50

Carpaccio van hert, uitgebakken spekjes van Limburgs scharrelvarken, frisse salade
18,50

Sashimi van tonijn, sojasaus, galanga, rucola, wasabi
19,50

Salade van huisgerookte wilde zalm, groene asperges, krokant rijstkoekje, truffelmayonaise
24,50

Gemengde salade met Limburgse asperges, paprika, olijven, avocado, walnoten, rozijnen, rijpe kaas
18,50

Paté van ganzenlever, rode port, truffel, compote van appel en Málaga rozijnen
29,50

Salade van Canadese kreeft (halve kreeft), mango, Cavaillonmeloen, kreeftenmayonaise met gerookte paprika
37,50

Warme voorgerechten

Hartig taartje van courgette, aubergine, Limburgse geitenkaas “De Bokkensprong”, pijnboompitten en verse Parmezaanse kaas
15,50

Stoofpotje van ree, puree van La Ratte aardappel, saus van veenbessen
17,50

Gekonfijte eendenbout, mousseline van knolselderij, rode uienmarmelade, sinaasappel-portsaus
17,50

St. Jacobsmosselen met wilde spinazie, kaviaar, saus van noilly prat
24,50


SOEPEN

Reebouillon met groene kruiden en kleine groenten
8,50

Soep van pastinaak met bieslook en croutons
8,50

Soep van Limburgse asperges met garnituur
8,50

Kreeftensoep met pomodori en armagnac
14,50

Hoofdgerechten

Gebakken zeeduivel, truffeltagliatelle, champagnesaus
36,50

Tarbot uit de Noordzee op twee manieren bereid, saus van truffel, groene asperges
48,-

Ossenhaas van Limburgse Limousin,  paddenstoelen, rode portsaus, gekarameliseerde uitjes
32,50

Reerug en reebout, bospaddenstoelen, kersen uit eigen boomgaard,  jus van vlierbessen
38,50

Samenspel van kalfshaas & krokant gebakken zwezerik, duet van rode wijnsaus & eekhoorntjesbroodsaus
39,-

Ter vervanging van het groentegarnituur bij het hoofdgerecht kunnen
Limburgse asperges met mousseline geserveerd worden.
Supplement: per portie gesneden asperges € 9,75

 

Desserts

Sorbetijs
Karmijnappel & framboos | chipje van Wellantappel │ mint │ amandel
8,50

Friszoet uit Limburgse tuin
Rabarber│ aardbeien │ sorbet van gele framboos │
Valrhona chocolade │ popcorn │ karamel
12,50

Eton Mess
Rood fruit van aardbeien, frambozen en bramen | eiwitschuim │ roomijs van popcorn
12,50

Duet
Chocolade fudgetaartje │ zeezout | Fluweelzachte ijsbereiding van advocaat | vanille│ gebrande gekarameliseerde cashewnoten
12,50

Keuzestress 😉
Proeverij van zoete lekkernijen
14,95

Hartig onderonsje
Samenstelling van diverse kaassoorten begeleid door notenbrood, appelstroop en bloesemhoning
14,50

A la carte · Menu Gastronomique · Menu Hof van Herstal · Menu Pepijn

Hof van Herstal

Restaurant

  • Facebook
  • Instagram

Nieuwsbrief

Wilt u op de hoogte blijven van het laatste nieuws en speciale aanbiedingen?

Restaurant Hof van Herstal
Pepinusbrug 8, 6102RJ, Echt
T: +31 (0)475 48 41 50.
E: info@hofvanherstal.nl
OPENINGSTIJDEN
Woensdag t/m vrijdag:
12:00 – 14:30 uur en vanaf 18:00 uur
Zaterdag: vanaf 18:00 uur      
Zondag: vanaf 11:30 uur
Maandag & dinsdag gesloten m.u.v. gezelschappen