Skip to content

Hof van Herstal

Restaurant

  • VALENTIJNSBOX
  • VOOR THUIS
  • Menukaart
  • Over ons
  • Keuken
  • Services
  • Contact

A la carte

Koude voorgerechten

Vers gerookte makreel, Elstar, radijs, dressing van boerenyoghurt met knoflook, witte wijnazijn, limoensap, kerrie en karwijzaad
€ 15,50

Salade van licht gerookte Barbarie eend, wilde zwarte rijst, little gem, gedroogde zwarte pruimen, kruidendressing
€ 16,50

Huisgedroogde ham van Limburgs scharrelvarken, tapenade van abrikozen, kleine salade
€ 17,50

Carpaccio van Eifelhert, krul van gerookte ganzenlever, uitgebakken spekjes van Livar, vijgencompotes
€ 18,50

Sashimi van tonijn, sojasaus, gember, rucola, wasabi
€ 19,50

Drieluik van St. Jacobsmossel, scampi en langoustine in krokante Roseval, chipje van zoete aardappel, jus van langoustine en vermouthsaus
€ 23,50

Salade van Canadese kreeft (halve kreeft), mango, Cavaillonmeloen, kreeftenmayonaise met gerookte paprika
€ 27,50

Warme voorgerechten

Hartig taartje van courgette, aubergine, verse geitenkaas Bokkesprong pijnboompitten en verse Parmezaanse kaas
€ 13,50

Gebakken ganzenlever met appeltjes, truffelhoning, blanke rozijntjes en witte portsaus
€ 21,00
(halve portie € 12,00)

Gebakken kwartel, mousseline van La Ratte aardappel, kikkererwten en rode portsaus
€ 17,50

Scampi’s met frisse zoetzure Braeburn appel, banaan en Thaise currysaus
€ 19,50

St. Jacobsmosselen met wilde spinazie, kaviaar, saus van pernod
€ 22,50


SOEPEN

Bouillon van ree met brunoise van paddenstoelen en kleine groenten
€ 6,50

Crèmesoep van knolselderij met geroosterde hazelnoot
€ 7,50

Kruidig soepje van puntpaprika, gerookte paprika, harissa en scampi
€ 8,50

Kreeftensoep met pomodori en armagnac
€ 9,75

Hoofdgerechten

Op de huid gegrilde wilde zeebaars, spaghetti van courgette, champagnesaus
€ 29,50

Wilde heilbot in Parmaham bereid, puree van knolselderij saus van gefermenteerde knoflook
€ 33,50

Tarbot uit de Noordzee op twee manieren bereid, saus van truffel, groene asperges
€ 39,50

Smoked lamb chops met gegratineerde aardappel, witlof op lage temperatuur gegaard saus van dragon
€ 25,00

Biefstuk van de haas van Limburgs Limousin, kastanjechampignons, banaansjalotjes, rode wijnsaus
€ 28,50

Kalfsmedaillon & krokant gebakken zwezerik, ravioli van spinazie
€ 35,00

Duet van reerug en reebout, bospaddenstoelen, compote van kersen uit eigen boomgaard jus van vlierbessen
€ 35,00

Desserts

Sorbetijs
Karmijnappel & framboos | chipje van Wellantappel │ mint │ amandel
€ 8,50

Parfait
Huisgemaakte yoghurt van boerenmelk | crunch │ cranberry │ crumble
€ 10,50

Eton Mess
Rood fruit van aardbeien, frambozen en bramen | eiwitschuim │ roomijs van popcorn
€ 11,50

Duet
Chocolade fudgetaartje │ zeezout | Fluweelzachte ijsbereiding van advocaat | vanille│ gebrande gekarameliseerde cashewnoten
€ 12,50

Keuzestress 😉
Proeverij van zoete lekkernijen
€ 14,95

Hartig onderonsje
Samenstelling van diverse kaassoorten begeleid door notenbrood, appelstroop en bloesemhoning
€ 12,50

A la carte · Menu Gastronomique · Menu Hof van Herstal · Menu Pepijn

Hof van Herstal

Restaurant

  • Facebook
  • Instagram

Nieuwsbrief

Wilt u op de hoogte blijven van het laatste nieuws en speciale aanbiedingen?

Restaurant Hof van Herstal
Pepinusbrug 8, 6102RJ, Echt
T: +31 (0)475 48 41 50.
E: info@hofvanherstal.nl
OPENINGSTIJDEN
Dinsdag t/m vrijdag:
van 12.00 – 14.30 uur
en vanaf 18.00 uur
Zaterdag: vanaf 18.00 uur
Zondag: vanaf 12.00 uur
Maandag gesloten