Skip to content

Hof van Herstal

Restaurant

  • Pinksteren
  • Menukaart
  • Over ons
  • Keuken
  • Services
  • Contact

A la carte

Koude voorgerechten

Salade van groene en witte Limburgse asperges, wildzwijnsham, vijgen
€ 17,50

Carpaccio van hert, uitgebakken spekjes van Limburgs scharrelvarken, kweeperengelei
€ 18,50

Sashimi van tonijn, sojasaus, galanga, rucola, wasabi
€ 19,50

Salade van huisgerookte wilde zalm, krokant rijstkoekje, groene en witte Limburgse asperges
€ 24,50

Salade van Canadese kreeft (halve kreeft), mango, Cavaillonmeloen, kreeftenmayonaise met gerookte paprika
€ 29,50

Warme voorgerechten

Hartig taartje van courgette, aubergine, Limburgse geitenkaas “De Bokkensprong”, pijnboompitten en verse Parmezaanse kaas
€ 13,50

Stoofpotje van ree,  knolselderijpuree, saus van veenbessen
€ 17,50

Gekonfijte eend, mousseline van aardpeer, uienmarmelade, rode portsaus
€ 17,50

Scampi’s met frisse zoetzure Braeburn appel, banaan en Oostenrijkse knoflook
€ 19,50

St. Jacobsmosselen met wilde spinazie, kaviaar, saus van noilly prat
€ 24,50


SOEPEN

Bouillon van ree gearomatiseerd met lavas, kleine groenten
€ 6,50

Eekhoorntjesbroodsoep met eigen garnituur en room
€ 8,50

Traditionele soep van Limburgse asperges met biologisch ei en beenham van scharrelvarken
€ 8,50

Kreeftensoep met pomodori en armagnac
€ 12,50

Hoofdgerechten

Op de huid gegrilde wilde zeebaars, spaghetti van courgette, champagnesaus
€ 32,50

Tarbot uit de Noordzee op twee manieren bereid, saus van truffel, groene asperges
€ 45,00

Ossenhaas van Limburgs Limousin, kastanjechampignons, saus van rode wijn
€ 28,50

Duet van reerug en reebout, bospaddenstoelen, compote van kersen uit eigen boomgaard,  jus van vlierbessen
€ 38,50

Gegrilde kalfshaas & gebakken zwezerik – spinazie, saus van eekhoorntjesbrood & saus van rode port
€ 39,00

Desserts

Sorbetijs
Karmijnappel & framboos | chipje van Wellantappel │ mint │ amandel
€ 8,50

Parfait
Huisgemaakte yoghurt van boerenmelk | crunch │ cranberry │ crumble
€ 10,50

Eton Mess
Rood fruit van aardbeien, frambozen en bramen | eiwitschuim │ roomijs van popcorn
€ 11,50

Duet
Chocolade fudgetaartje │ zeezout | Fluweelzachte ijsbereiding van advocaat | vanille│ gebrande gekarameliseerde cashewnoten
€ 12,50

Keuzestress 😉
Proeverij van zoete lekkernijen
€ 14,95

Hartig onderonsje
Samenstelling van diverse kaassoorten begeleid door notenbrood, appelstroop en bloesemhoning
€ 12,50

A la carte · Menu Gastronomique · Menu Hof van Herstal · Menu Pepijn

Hof van Herstal

Restaurant

  • Facebook
  • Instagram

Nieuwsbrief

Wilt u op de hoogte blijven van het laatste nieuws en speciale aanbiedingen?

Restaurant Hof van Herstal
Pepinusbrug 8, 6102RJ, Echt
T: +31 (0)475 48 41 50.
E: info@hofvanherstal.nl
OPENINGSTIJDEN
Dinsdag t/m vrijdag:
12:00 – 14:30 uur en vanaf 18:00 uur
Zaterdag: vanaf 18:00 uur      
Zondag: vanaf 11:30 uur
Maandag gesloten